Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στήριξε δημόσια τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή του Survivor!

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στήριξε δημόσια τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή του Survivor!

To Survivor έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και αυτή τη φορά το τιμόνι το κρατάει ο Γιώργος Λιανός! Η πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη του έστειλε δημόσια τα συγχαρητήρια της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έμεινε πίσω στην Ελλάδα αφού η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος στα δίδυμα παιδάκια τους. Έτσι ο Γιώργος Λιανός, πήρε τη θέση του παρουσιαστή και είναι γεγονός πως έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ατάκες τους.

Έτσι και η Ευρυδίκη παρακολουθώντας το παιχνίδι από το σπίτι έκανε ένα instastory και του έστειλε τα συγχαρητήρια της. «Θέλω να πω ότι Γιώργο Λιανέ, είσαι υπέροχος αγόρι μου, έχεις απίστευτο χιούμορ, είσαι τρομερός».

βαλαβάνη λιανος

Survivor 4 spoiler: Μπαίνει νέος παίκτης την Κυριακή 10/1 στο παιχνίδι

Ένα spoiler έκανε η εκπομπή Love it για το Survivor. Όπως αποκάλυψαν την Κυριακή 10/1 ένας νέος παίκτης πρόκειται να μπει στο παιχνίδι και να ανατρέψει τα δεδομένα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν αν θα μπει στους Διάσημους ή στους Μαχητές.

Πώς θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες τη νέα προσθήκη μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη;

Αλλάζει ώρα προβολής το Survivor 4

Από Δευτέρα 11/1 το Survivor πρόκειται να αλλάξει ώρα προβολής. Μπορεί μέχρι χθες να το βλέπαμε να ξεκινάει στις 22:15, όμως πλέον αυτό θα αλλάξει.

Μαζί με το ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε να αλλάζει ώρα και η επιτυχημένη σειρά 8 Λέξεις, που από εβδομάδα θα έχουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 11/01 το Survivor4 θα ξεκινάει στις 22:00 κι όχι στις 22:15, με την σειρά θα τελειώνει για το λόγο αυτό ένα τέταρτο νωρίτερα.