Έκανε τεστ κορωνοϊού η Μαρία Μπεκατώρου

Τι έδειξε το αποτέλεσμα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε τεστ κορωνοϊού η Μαρία Μπεκατώρου

Τεστ για τον κορωνοϊό έκανε η Μαρία Μπεκατώρου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή της, με σκοπό να μην υπάρξουν κρούσματα στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε τεστ Covid στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που γίνονται σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι όλοι είναι υγιείς.

Η make up artist της, Έλσα Πρωτοψάλτη η οποία έκανε επίσης το τεστ δημοσίευσε ένα κοινό βίντεο με την Μαρία Μπεκατώρου και αποκάλυψε πως βγήκαν αρνητικές.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της, καθώς ετοιμάζεται για την επιστροφή του σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, το Your Face Sounds Familiar.

Συγκίνησε η Μαρία Μπεκατώρου - «Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε χθες το ξεχωριστό εορταστικό Still Standing και κατά την έναρξη της εκπομπής, συγκίνησε με τα λόγια της για τη νέα χρονιά που ήρθε, ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει να φέρει όλα όσα μας στέρησε η προηγούμενη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν του YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε στο Still Standing τους παίκτες του show σε ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο.

Μαρία Μπεκατώρου Still Standing

Πριν ξεκινήσει ωστόσο το διαγωνιστικό κομμάτι, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δύο λόγια για τη νέα χρονιά και έστειλε την πιο δυνατή ευχή της.

«Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά. Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω να μας ακούσει το σύμπαν, γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που αποχαιρετήσαμε. Να έχουμε υγεία πρώτα από όλα! Να είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και πλέον να έχουμε καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.