Γουρούνι πήρε στο κυνήγι τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη

«Εγώ κλείστηκα στο αυτοκίνητο και άφησα τη Ζαρίφη απ’ έξω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γουρούνι πήρε στο κυνήγι τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη

Ένα απίστευτο περιστατικό αφηγήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Αποκάλυψε, πως πριν αρκετά χρόνια, ένα γουρούνι πήρε στο κυνήγι τον ίδιο και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Συγκεκριμένα, οι δυο παρουσιαστές όταν συνεργάζονταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Πριν εκείνη σταματήσει και αφιερωθεί στα παιδιά της - και είχαν πάει στη Θήβα για ένα γύρισμα και εκεί που ήταν το γύρισμα υπήρχαν 4 γουρούνια που λογικά ήταν οικογένεια.

Όταν αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν ένα stand up με φόντο το χιονισμένο τοπίο και τα γουρούνια, εκείνα τρόμαξαν με το αρσενικό να νευριάζει και να τους παίρνει στο κυνήγι.

«Εγώ γενναίος, κλείστηκα μέσα στο αυτοκίνητο και άφησα τη Ζαρίφη απ’ έξω και την κυνηγούσε γύρω γύρω από το αυτοκίνητο. Και το συνεργείο είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητο», περιέγραψε ο δημοσιογράφος και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Παύλος Σταματόπουλος  Κατερίνα Ζαρίφη γουρούνια

Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Φιλήθηκαν ξανά στο στόμα - Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του J2US, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκαν στο Ευτυχείτε και δε δίστασαν να φιληθούν ξανά στο στόμα, ενώ την ίδια στιγμή ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους και αν είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους μίλησαν για την εμπειρία τους στο show, ενώ σχολίασαν και την συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή. Στο τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου τους ρώτησε για ακόμα μία φορά αν είναι ζευγάρι και οι δυο τους το διέψευσαν για ακόμα μία φορά με ένα φιλί.

«Ε ρε τα χετε, παιδιά το φιλί που δίνουμε είναι μια συνήθεια που έχει η νεολαία. Εγώ δεν την ήξερα αυτή την συνήθεια. Είναι συνήθεια της Βίσση. Πες ότι δεν τα έχουμε Αναστάση».

Με τον Αναστάσιο Ράμμο να λέει: «Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα, να ορίστε», και να φιλάει την παρτενέρ του.