Survivor 4: Φωτογραφία της Αγγελικής Λάμπρη με την κόρη της

Η τρυφερή τους φωτογραφία αγκαλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Φωτογραφία της Αγγελικής Λάμπρη με την κόρη της

Η Αγγελική Λάμπρη για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 4, χρειάστηκε να αφήσει πίσω στην Ελλάδα, την κόρη της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Ωστόσο, το ταξίδι της αυτό δεν το έκανε μόνο για την εμπειρία, αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που της έδωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τις δύο εβδομάδες που έκατσε στο παιχνίδι και διαγωνίστηκε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Λάμπρη μπορεί να έχει να κάνει κάποια ανάρτηση από τον Απρίλιο, ωστόσο είδαμε κάνοντας scroll στο προφίλ της, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της.

Survivor 4 Αγγελική Λάμπρη κόρη

Αγγελική Λάμπρη: Ο πρώην σύζυγός της - Χώρισε μαζί του μετά από 14 χρόνια

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, όπου όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από spoiler, οι Μαχητές πήραν πάλι τη νίκη, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να θέσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους κι αυτός δεν ήταν άλλος από την Αγγελική Λάμπρη.

Ποια είναι, όμως, η ιστορία της Αγγελικής Λάμπρη, και τι πραγματικά γνωρίζουμε γι' αυτήν;

Ο χωρισμός της Αγγελικής Λάμπρη με τον Αντώνη Αγγελόπουλο

Αγγελική Λάμπρη σύζυγος

Η ηθοποιός το 2019 χώρισε από τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλου, έπειτα από 14 χρόνια κοινής ζωής. Την αποκάλυψη έκανε τότε η εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου. «Πρόκειται για έναν "βελούδινο" χωρισμό», υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον. Το ζευγάρι βίωσε μια δύσκολη περίοδο, αφού το φετινό χειμώνα τα γκρίζα σύννεφα στον γάμο του, οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού.

«Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους», συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο στην εφημερίδα.