O Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα δεχόταν σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι

Τα εξομολογήθηκε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα δεχόταν σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα δεχόταν σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι.

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ των άλλων, στο Survivor και στα υπόλοιπα ριάλιτι αλλά και για μερικούς συναδέλφους του που συμμετέχουν σε αυτά.

Ο Χάρης Ρώμας είπε χαρακτηριστικά: «Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, όπως βλέπω, όπου εκτός του ότι πρέπει να πεινάσεις, πρέπει να είσαι και γυμνασμένος για να πάρεις μέρος. Δεν το βλέπω αλλά δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις. Από τα τρέιλερ καταλαβαίνω εγώ γιατί δεν προφταίνω να δω τηλεόραση. Αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια πια σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά, μπορώ και με λίγο να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Δηλαδή ποιος είναι ο καθένας, που το πάει και για ποιο λόγο είναι εκεί».

Παράλληλα, απάντησε και στο αν δέχεται να συμμετέχει ένας παίκτη ενός ριάλιτι στην επόμενη τηλεοπτική του δουλειά ή και σε κάποια θεατρική παράσταση: «Σε γενικές γραμμές όχι. Γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχεις κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο. Αλλά, επειδή είμαι και σκηνοθέτης και δημιουργός, αν φτιαχτεί κάτι που να είναι πάνω στα μέτρα ενός ανθρώπου και χρειάζεσαι αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα και εμφάνιση, τότε θα τον βοηθούσα κιόλας. Να ορίστε, σου κάνω πρόταση για το επόμενο σίριαλ (Κωνσταντίνος Βασάλος)».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην επιστροφή της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Το καφέ της Χαράς» ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θα συνεχιστεί.

Αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα: «Ο ΑΝΤ1 δεν παίζει ποτέ 10 συγκεκριμένα επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης γιατί...»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show το βράδυ της Πέμπτης 24/9 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην διαχρονική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, λύνοντας έναν πολύ μεγάλο γρίφο! Γιατί ο ΑΝΤ1 τόσα χρόνια δεν παίζει όλα τα επεισόδια αλλά μόνο κάποια συγκεκριμένα;

«Το Κωνσταντίνου & Ελένης δεν είναι πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70. Και δεν παίζονται και όλα. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Έχει γίνει μια επιλογή που είναι, ξέρω γω, περίπου 60 επεισόδια.

Αυτά παίζουν ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό που κάποτε λοιπόν μου λέγανε κάποιοι πως είναι αρνητικό… Και η ίδια η Ελένη Ράντου… Ότι θα καούμε. Εγώ αποφάσισα και αυτό με απελευθέρωσε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο, μια πολύ μεγάλη χαρά, κάτι δε μπορεί να το κάνει ο καθένας. Και αυτό το συναίσθημα είναι αναντικατάστατο» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.