Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος απευθύνθηκε η Μαρία Κορινθίου - Τι συνέβη

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος απευθύνθηκε η Μαρία Κορινθίου - Τι συνέβη

Η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πως έχει απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καθώς παρατήρησε κάτι περίεργο στον λογαριασμό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και τα χρησιμοποιεί τόσο για την δουλεία της όσο και για να επικοινωνεί με φίλους και θαυμαστές.

Μια από τις αναρτήσεις που έκανε χθες, μάλιστα, προκάλεσε μεγάλη ρίγη συγκίνησης.

Η Μαρία έκανε χθες, λοιπόν, ένα ένα live στο Instagram στο οποίο εξήγησε ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχει παρατηρήσει κάτι περίεργο στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Ειδικότερα, ανέφερε πως δεν της τον έχουν «κλέψει» χάκερς αλλά μοιάζει σαν να είναι παγωμένος. Μάλιστα, οι ακόλουθοι της δεν μπορούσαν να την βρουν αλλά ούτε και να την στείλουν μήνυμα.

Για τον λόγο αυτόν, η ηθοποιός απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και την ενημέρωσαν πως παρατήρησαν ότι κάποιοι έμπαιναν στον λογαριασμό της μέσα από το email της.

Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου: «Εχθές είχα...» - Αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Ένα πρόβλημα με την υγεία της είχε η Μαρία Κορινθίου και θέλησε να μοιραστεί δημόσια τις εξελίξεις, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ενώ είναι και μια φουλ time μαμά, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο και για να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες θέλησε να κάνει και μια αναφορά στην υγεία της, καθώς υπήρξε έντονη ανησυχία. Όπως αποκάλυψε λιιπόν, είχε απίστευτη ημικρανία, μάλλον από υπερκόπωση, καθώς το έχει ξαναπάθει.

«Τώρα που ηρέμησαν τα τέρατα, μπορώ να μιλήσω. Εχτές, είχα μία απίστευτη ημικρανία, ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι. Το έχω ξαναπάθει, μάλλον κρίση υπερκόπωσης ήταν. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Μαρία Κορινθίου πρόβλημα υγείας