Madwalk - highlights: Η εντυπωσιακή έναρξη, η εκθαμβωτική Φουρέιρα και η φούστα του Αναστάσιου Ράμμου

Όλα όσα είδαμε στο λαμπερό fashion show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Madwalk - highlights: Η εντυπωσιακή έναρξη, η εκθαμβωτική Φουρέιρα και η φούστα του Αναστάσιου Ράμμου

Στο MEGA προβλήθηκε το λαμπερό Madwalk, με την Βίκυ Καγιά να ανοίγει το show που συνδυάζει μόδα και μουσική, με την εντυπωσιακή πασαρέλα της υπό τη μουσική υπόκρουση του «Καρυοθραύστη».

Η παρουσιάστρια με ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο 10ο και επετειακό Madwalk και υποσχέθηκε ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μοναδικές εμφανίσεις.

Στην συνέχεια, στην σκηνή εμφανίστηκε η η Demy και ο FY που ερμήνευσαν το κομμάτι «Στα κόκκινα».

Αυτά είναι μερικά από τα εντυπωσιακά highlights του Madwalk

Δείτε πρώτοι εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την βραδιά.

Η Τάμτα τραγούδησε πάνω σε ξυλοπόδαρα

Στην σκηνή εμφανίστηκε και η Τάμτα η οποία συνόδευσε το Catwalk του Σωτήρη Γεωργίου ερμηνεύοντας το κομμάτι “Hold On” πάνω σε ξυλοπόδαρα

Ανάμεσα σε μοντέλα μάλιστα που περπάτησαν στην πασαρέλα και ο Δημήτρης Κοκονάκης, ο οποίος στις auditions του GNTM ενθουσίασε κριτές και τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο στην φάση των bootcamps “κόπηκε”.

Φορώντας φούστα εμφανίστηκε στην σκηνή ο Αναστάσιος Ράμμος

Ένα από τα act που ξεχώρισαν ήταν αυτό του Αναστάσιου Ράμμου, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «Watermelon Sugar» για το νεανικό Catwalk της 5226 by Celia Kritharioti.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση, καθώς εμφανίστηκε με φούστα και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του. Στο πλευρό του και ο Έντουαρντ Στεργίου από το GNTM, αλλά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Έκοψε ανάσες η Ελένη Φουρέιρα με την αποκαλυπτική και "καυτή" εμφάνιση της στην πασαρέλα

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αυτή της Ελένης Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας μια αποκαλυπτική δημιουργία της Celia Kritharioti και ερμήνευσε το κομμάτι της «Light It Up» για το Catwalk.

Το σόου άνοιξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ενώ εμφανίστηκαν επί σκηνής η νικήτρια του περσινού GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου, αλλά και οι φετινές διαγωνιζόμενες Μαριαγάπη Ξυπολιά και Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Υβόννη Μπόσνιακ μετά από καιρό περπάτησε στην πασαρέλα

Οι Dimmy and the bad heart εντυπωσιάζουν με το «For You» στο catwalk του LASKOS, αλλά εκείνη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ!

Το μοντέλο μετά από καιρό, φόρεσε δημιουργία του Γιάννη Λάσκου και περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk!