Μάγδα Τσέγκου: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσω μόνη μου»

«Μπορεί να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου στα 45 μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάγδα Τσέγκου: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσω μόνη μου»

Η Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες και παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη. Μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων που έχει κάνει σε περίπτωση που χρειαστούν στο μέλλον.

Η αποκάλυψη της Μάγδας Τσέγκου για τα ωάρια της

«Έκανα κατάψυξη ωαρίων στα 32 μου. Πήρα την απόφαση γιατί έβλεπα αυτό που έρχεται. Διαβάζω πολύ κι έβλεπα ότι τα περισσότερα ζευγάρια παρατείνουν τον χρόνο που θέλουν να κάνουν παιδί. Κάνοντας μια συζήτηση με τον γυναικολόγο μου, μου πρότεινε να κάνω κατάψυξη ωαρίων για να είμαι σίγουρη. Μου έκανε κομπλιμέντο ότι όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις αλλά του απάντησα ότι μέσα μας γερνάμε.

Ομορφαίνουμε όσο μεγαλώνουμε, έχουν αλλάξει οι γυναίκες και το DNA, όμως οργανικά και βιολογικά το μέσα της γυναίκας δεν αλλάζει. Αποφάσισα και το έκανα και δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν έχω παντρευτεί ακόμα, δεν έχω βρει τον σύντροφό της ζωής μου κι αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσω μόνη μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάρω το ωάριό μου για να το γονιμοποιήσω με ένα σπέρμα από την τράπεζα. Δεν έχω αυτήν την λογική και κατεύθυνση καθόλου για διάφορους προσωπικούς λόγους αλλά μπορεί να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου στα 45 μου»

Και τόνισε: «Δεν ξέρω αν τότε το γυναικολογικό μου σύστημα θα είναι κατάλληλο για να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν κάνουμε κατάθεση ωαρίων για να την κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικοί οι λόγοι. Δεν είναι μόδα, είναι επιλογή για να προλάβουν το καλύτερο δυνατό για το μέλλον τους. Έχω περάσει τα 40 και τώρα νιώθω ασφάλεια, σιγουριά και νιώθω ότι ο άνθρωπος που θα επιλέξω για να κάνω οικογένεια, θα νιώθει το ίδιο».

Να σημειώσουμε πως η Μάγδα Τσέγκου είχε συγκλονίσει και με την αποκάλυψη της για τον Αναστάση Δαφνή.

Ποια είναι η Μάγδα Τσέγκου;

Η Μάγδα Τσέγκου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδησεογραφικών εκπομπών.
Έγινε ιδιαιτέρως γνωστή και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό συμπαρουσιάζοντας με το Γιώργο Αυτιά..

Μάγδα Τσέγκου κατάψυξη ωαρίων