Τέλος το J2US από το OPENtv;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος το J2US από το OPENtv;

Το μεσημέρι της Κυριακής ένα ρεπορτάζ του Καλύτερα Δε Γίνεται «πρόδωσε» όλη την αλήθεια για την συνέχεια του J2US στο OPEN.

Ειδικότερα, ο Χάρης Λεμπιδάκης παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη αναφορικά με το μέλλον του.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως δεν θα δούμε άμεσα την επιστροφή του αλλά τα δικαιώματα του παρουσιαστή για το σόου έχουν διάρκεια δύο χρόνων.

Έτσι, το J2US φαίνεται να μην ανήκει στο συγκεκριμένο κανάλι αλλά στην εταιρία παραγωγής Barking Well και μάλιστα υπάρχει ένα «συννεφάκι» στην επικοινωνία του Νίκου Κοκλώνη με τον σταθμό.

Όλα αυτά λοιπόν, έχουν ως αποτέλεσμα την αβέβαιη ύπαρξη του J2US στο OPEN για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αν θα παρακολουθήσουμε το σόου και του χρόνου, αλλά σίγουρα ξέρουμε πόσα χρήματα έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης για την εμφάνιση της Άννας Βίσση.

Νίκος Κοκλώνης: «Θέλω να ξεκινήσω ξανά το J2US τον Φεβρουάριο»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, μέσα από την οποία εξήγησε πως έχει μία μεγάλη επιθυμία για να ξεκινήσει και πάλι το J2US, τον Φεβρουάριο που έρχεται.

Λίγος καιρός πέρασε μόνο από τη μέρα που τελείωσε το J2US και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού έφερε μαζί στη σκηνή την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Κοκλώνης ωστόσο φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια για το αγαπημένο του πρότζεκτ και έτσι εξήγησε πως θέλει πολύ να το βάλει μπρος και πάλι από αυτόν τον Φεβρουάριο.

«Καλημέρα σε όλους μου λείψατε. Να σας πω ένα μυστικό ; Θέλω να ξεκινήσουμε @j2us_gr Φεβρουάριο .... Τι λέτε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης J2US