Χαρές για τον Αποστόλη Τότσικα

Γιορτάζει τα γενέθλια του και οι ευχές είναι αμέτρητες!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές για τον Αποστόλη Τότσικα

Από χαρά έχει πλημμυρίσει το σπίτι του Αποστόλη Τότσικα καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του!

Οι ευχές από το πρωί είναι ασταμάτητες και μια από αυτές φυσικά ήταν της συζύγου του, Ρούλας Ρέβη.

Η αγαπημένη του αποφάσισε να ευχηθεί στον σύζυγο της και δημόσια και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από φωτογραφίες του Αποστόλη.

Στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο, γενναιόδωρο, δυναμικό, αστείο, ανήσυχο, δημιουργικό, ερωτικό άντρα του κόσμου! Το λαχείο θα έπρεπε να έχει πάνω το πρόσωπο σου και εγώ είμαι η υπέρ τυχερή που το κέρδισα. Σε αγαπάμε μην αλλάξεις ποτέ. Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά και αγάπη μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αποστόλης Τότσικας έγινε σήμερα 38 χρονών! Παρεμπιπτόντως, δείτε εδώ την πανέμορφη κορούλα του που ο ηθοποιός της έχει τρελή αδυναμία.

γενέθλια αποστόλη τότσικα

Αποστόλης Τότσικας: Πόζαρε χωρίς... μποξεράκι και αναστάτωσε το Instagram

Χωρίς μποξεράκι και γενικά ρούχα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό της συζύγου του, ο Αποστόλης Τότσικας και έκανε όλο το Instagram και συγκεκριμένα τις διαδικτυακές του φίλες να... αναστατωθούν.

Ο ηθοποιός, στον προσωπικό του λογαριασμό, πολλές φορές έχουμε δει να αναρτεί καλλιτεχνικές του φωτογραφίες, τις οποίες έχει τραβήξει η σύζυγός του.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη, όπου τον είδαμε να ποζάρει χωρίς ρούχα στο μπαλκόνι του σαλονιού του, γυρισμένος... πλάτη, την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γυναίκα του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά.

Βέβαια, να πούμε πως τα... επίμαχα σημεία του έκρυβα τα φυτά!

Αποστόλης Τότσικας γυμνός

Ημίγυμνος ωστόσο, πόζαρε και ο Χρήστος Μάστορας και παραλίγο να "ρίξει" το Instagram. Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, πόζαρε κάτω από τον ήλιο και τα likes έπεσαν «βροχή» από τις θαυμάστριες που τον θαύμασαν. Κάτι το καλλίγραμμο σώμα του, κάτι τα τατουάζ του, της έκαναν να παραμιλούν .