Eurovision 2021: Ο Δημήτρης Κοντόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας

Ο Φωκάς Ευαγγελινός ξανά στο τιμόνι της σκηνικής παρουσίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Ο Δημήτρης Κοντόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Κοντόπουλος συνδέθηκε ζωντανά στο Καλύτερα Δε Γίνεται και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2021.

Ο επιτυχημένος συνθέτης είχε επιμεληθεί αρκετές συμμετοχές του διαγωνισμού και φέτος συνεργάστηκε ξανά με τους Arcade για την συμμετοχή της χώρας μας στον μεγάλο μουσικό θεσμό.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance μας εκπροσωπούν φέτος και έτσι ο Δημήτρης Κοντόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για την φετινή συμμετοχή της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Παρέμεινε η ίδια ομάδα με τους Arcade, μία ομάδα παραγωγών πολύ ταλαντούχων κι ο Φωκάς Ευαγγελινός ανέλαβε ξανά την σκηνική παρουσία. Η τραγουδίστρια παραμένει ίδια απλά αλλάζει το κομμάτι.

Το τραγούδι είναι ποπ κι έχει κάτσει πολύ καλά στην φωνή της και μερικές φορές έρχονται έτσι τα πράγματα που όλα κάθονται καλά, το κομμάτι, οι στίχοι κι η ερμηνεία της. Είναι ένα κομμάτι που δεν το είχα γράψει για την Eurovision, το είχα γράψει αρχικά για μπαλάντα για έναν καλλιτέχνη στο εξωτερικό.

Κάποια στιγμή είχαμε γράψει τέσσερα κομμάτια με τους Arcade και τους έδειξα αυτό και μου λένε αυτό μπορούμε να το κάνουμε dance και να το δοκιμάσουμε στην φωνή της. Το πήραν και το έφτιαξαν κι όταν η Στεφανία έκανε το ντέμο είπαμε αυτό είναι το κομμάτι. Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι και τώρα θα γράψουμε τις τελικές φωνές της κι ο Φωκάς έχει αρχίσει να το σκέφτεται πως θα το στήσει.

Θα δοκίμαζα τραγούδι και με ελληνικές λέξεις, παίζει ρόλο το πως είναι το κομμάτι στημένο αλλά όλοι καταλαβαίνουμε αγγλικά, οπότε είναι πιο εύκολο να περάσεις συναισθήματα σε ένα ευρύ κοινό».

Στεφανία Λυμπερακάκη: Η αποκάλυψη για τη Eurovision 2021 και τα μηνύματα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 καθώς και στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που προκάλεσαν τη ζήλεια του συντρόφου της.

Η νεαρή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να δούμε και τον αγαπημένο της να εμφανίζεται στη σκηνή μαζί της φέτος, ενώ αποκάλυψε πως όταν είχε έρθει στην Ελλάδα είχε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και στη συνέχεια αυτός της έστειλε μηνύματα στο Instagram!

Η Στεφανία αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον γνωστό τραγουδιστή, όταν αυτός την ακολούθησε στο Instagram, γεγονός που προκάλεσε τη ζήλεια του συντρόφου της.

«Όχι, δεν θα έρθει ο σύντροφός μου στη σκηνή. Το αγόρι μου ζήλεψε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μιλήσαμε λίγο στην Αθήνα, μετά με ακολούθησε στο Instagram, μου έστειλε μήνυμα «είσαι ένα αστέρι» και μετά μιλούσαμε και μιλούσαμε. Και μετά μου λέει ο φίλος μου: Σταμάτα τώρα! Τι είναι αυτό;», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.