Απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα social media Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα social media Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν απενεργοποιήσαν τους λογαριασμούς τους στα social media καθώς δεν αντέχουν το «μίσος» που καθημερινά λαμβάνουν.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sunday Times το βασιλικό ζεύγος δεν έχει σκοπό να επανενεργοποιήσει τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram, όπου είχαν περισσότερους από 10 εκατομμύρια «ακολούθους», στις αρχές Απριλίου του 2020, όταν αποχώρησαν επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μια πηγή προσκείμενη στο ζεύγος ανέφερε ότι «δεν προβλέπεται» να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για το νέο ίδρυμά τους, το Archewell, και ότι είναι «ελάχιστα πιθανό» να ενεργοποιήσουν ξανά τους προσωπικούς λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζεύγος «βγήκε από την πλάνη του» από το «μίσος» που βίωσε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και η Μέγκαν έκανε λόγο για μια «σχεδόν ανυπόφορη» εμπειρία από το τρολάρισμα στο διαδίκτυο. «Μου είπαν ότι το 2019 ήμουν το πρόσωπο που δέχτηκε το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο», δήλωσε εκείνη στο podcast «Teenager Therapy», μιλώντας για το αίσθημα «απομόνωσης» και τις «συνέπειες» από τη διαδικτυακή παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν έγκυος στον γιο της, τον Άρτσι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος και ο εγγονός της Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, χρησιμοποιούν συχνά το Instagram, το Twitter και το Facebook για να προβάλουν τις επίσημες και φιλανθρωπικές δραστηριότητές τους. Παράλληλα, έγινε σάλος με την αποκάλυψη «βόμβα» για το παλάτι του Buckingham!

Περιστατικό ντροπής με τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Πήγαν σε μαγαζί και...

Τα πρώτα Χριστούγεννα μακριά από το Παλάτι θα περάσουν ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους. Το ζευγάρι, που πλέον ζει στη Νέα Υόρκη, θέλησε να πάει να αγοράσει χριστουγεννιάτικα είδη, προκειμένου να στολίσουν το σπίτι τους στο Montecito.

Σύμφωνα, όμως, με τη Mirror, πέρασαν τον πρίγκιπα για… πωλητή! Ένα μικρό αγόρι φαίνεται ότι δεν γνώριζε τον Harry και τον ρώτησε εάν εργάζεται στο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του twitter αποκάλυψε ότι: «Η Meghan και ο Πρίγκιπας Harry ήρθαν στο μαγαζί σήμερα και τους πουλήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Αδειάσαμε τον χώρο όταν έφτασαν, ο ατζέντης τους τούς έφερε μια στιγμή χωρίς πολύ κόσμο αντί να μας κλείσει για να μπουν. Υπήρξε όμως μια οικογένεια στο μαγαζί και ο μικρός τους γιος έτρεχε ανάμεσα στα δέντρα ώσπου έπεσε πάνω στον Harry και τον ρώτησε αν δουλεύει εκεί, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι».

Η ζωή στις Η.Π.Α. είναι πια εντελώς διαφορετική…

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ