Μαρία Ηλιάκη: Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε ο σύντροφος της όταν την είδε με την μάσκα προσώπου

Ξεκαρδιστικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε ο σύντροφος της όταν την είδε με την μάσκα προσώπου

Η Μαρία Ηλιάκη φροντίζει αρκετά τον εαυτό της κάνοντας συνεχώς μάσκες περιποίησης προσώπου με τον σύντροφο της βέβαια να αντιδρά ξεκαρδιστικά.

Η όμορφη παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ζυρίχη για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ζει μόνιμα εκεί.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους όπως αυτή που τσακώθηκε με μια πωλήτρια.

Για τον λόγο αυτόν σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φορά μια μάσκα προσώπου θέλοντας να εξηγήσει σε τι βοηθά και ποιος είναι ο ρόλος της.

Καθώς λοιπόν η Μαρία ανέφερε πως η μάσκα μαγνητίζει τη νεότητα ο σύντροφός της αντέδρασε χιουμοριστικά λέγοντας «Ωχχχ» με την ίδια έπειτα να γελάει.

Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Η φωτογραφία που την «πρόδωσε»

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης είναι τρελά ερωτευμένοι και αυτό είναι ολοφάνερο. Ύστερα από τις κοινές τους διακοπές στην πατρίδα του συντρόφου της, στην Κρήτη όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, το όμορφο ζευγάρι επέστρεψε στην Ελβετία, όπου διαμένει μόνιμα. Ένα insta story λοιπόν της Μαρίας Ηλιάκη ενθουσίασε τους πάντες. Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η αγαπημένη παρουσιάστρια; Τι δείχνει η φωτογραφία;

Στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε ένα κοντινό πλάνο της Μαρίας Ηλιάκης, μια σέλφι που τράβηξε στην οποία βλέπουμε και το χέρι της καθώς ακουμπάει απαλά το μάγουλό της. Τι άλλο όμως είδαμε;

Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι να φιγουράρει στο δάχτυλό της ενώ εκείνη ποζάρει χαλαρή. Η φωτογραφία φαίνεται πως πρόδωσε το μυστικό της. Εμείς αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να της ευχηθούμε "Η ώρα η καλή"!

Μαρία Ηλιάκη Παντρεύεται Μονόπετρο