Θρήνος - Πέθανε ο ηθοποιός John Reilly

«Το λαμπερότερο αστέρι του κόσμου έσβησε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο ηθοποιός John Reilly

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο θρυλικός John Reilly, που έγινε γνωστό μέσα από τη σειρά Dallas, γράφοντας τη δική του ιστορία.

O John Reilly ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός ταινιών και τηλεόρασης που εμφανίστηκε σε σαπουνόπερες όπως το General Hospital, το Sunset Beach και το Passions.

Πέθανε ο ηθοποιός John Reilly

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του ηθοποιού, Caitlin, μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια συγκινητική φωτογραφία στην αγκαλιά του πατέρα της.

«Το λαμπερότερο αστέρι του κόσμου έσβησε. Φανταστείτε τον καλύτερο άνθρωπο του πλανήτη. Τώρα φανταστείτε αυτό το πρόσωπο να είναι ο πατέρας σας. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήταν δικός μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που κατάφερα να τον αποχαιρετήσω», έγραψε στην ανάρτηση της.

Να σημειώσουμε πως από τη ζωή έφυγε ακόμη ένας καλλιτέχνης. Ο λόγος για την ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως η αστυνομικός Hooks από την αμερικανική σειρά ταινιών "Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

John Reilly κόρη

Το 1956 έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση στη σειρά As The World Turns ενώ το 1984 εμφανίστηκε στη σειρά General Hospital. Θεωρούνταν από τους σημαντικότερους σταρ της «χρυσής» εποχής της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία καθιέρωσε τις σαπουνόπερες.

Επίσης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Michael Apted, αφήνοντας μία σημαντική κληρονομιά και έργο πίσω του.