Τέλος από τον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη

Φαίνεται πως δεν ευδοκίμησε το νέο ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τέλος από τον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει απασχολήσει εδώ και αρκετούς μήνες τα μέσα και τον σταθμό του Alpha μετά από το κόψιμο της εκπομπής "Ώρα για Μελέτη" αλλά και του ξεκίνημα της νέα της "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Η δημοσιογράφος, μετά το "σούσουρο" που δημιουργήθηκε στο κανάλι και το "διαζύγιο¨" της με τον Νίκο Μάνεση, έκανε νέο ξεκίνημα με την εκπομπή που την έχουμε ξαναδεί Μετά τα Μεσάνυχτα.

Ωστόσο, η άρνηση μελών του σταθμού να παρουσιαστούν στην εκπομπή της κράτησαν το κλίμα "βαρύ" και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες φέρνει εντάσεις στον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», οι σχέσεις Ελεονώρας – ALPHA είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί, με την Ελεονώρα να αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2022.

μετά τα μεσάνυχτα

«Σχεδιάζεται η Ελεονώρα να αποδεσμευτεί από τον σταθμό το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιό της είναι για δύο χρόνια και θα ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, η λύση που έχει βρεθεί με τα ‘Μεσάνυχτα’ είναι καθαρά προσωρινή. Είναι μία συμβατική συμβίωση, ίσα – ίσα να περάσουν οι μήνες και να μειωθεί η ρήτρα των 200.000 ευρώ. Ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι θα βρεθεί κάποιο παραθυράκι ώστε να λυθεί ανέξοδα το συμβόλαιο και από τις δύο πλευρές», σχολίασε η δημοσιογράφος.

Μετά τα Μεσάνυχτα: Ονόματα «φωτιά» οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν σε λίγες μέρες με την Ελεονώρα Μελέτη να υποδέχεται στην εκπομπή της δύο ονόματα «φωτιά».

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα για της εκπομπής της έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, και πλέον θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 12:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα; On time, έχουν γυριστεί τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής και η Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να συναντήσει τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς και την λοιμοξιωλόγο Ματίνα Παγώνη, η οποία απασχόλησε με τις απόψεις και της προβλέψεις της για τον κορωνοϊό.