Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χώρισαν Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν καν επιβεβαιώσουν την σχέση τους;

Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον

Χώρισαν Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν καν επιβεβαιώσουν την σχέση τους;
News 11.01.2021 10:35
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πριν από αρκετούς μήνες "έσκασε" η είδηση πως Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν είναι επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός. Σήμερα, όμως μια νέα είδηση "ταράζει" τα νερά καθώς όπως ειπώθηκε πρέπει να έχουν χωρίσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» που προβλήθηκε σήμερα 11/1 στον αέρα του STAR, έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media.

Xώρισαν Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου

Να σημειωθεί, πως όσο κυκλοφορούσαν τα δημοσιεύματα ότι υπάρχει ανάμεσα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι δύο τους είχαν ακολουθήσει ο ένας τον άλλο στο Instagram και αντάλλασσαν likes σε κάθε φωτογραφία.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου unfollow instagram

Όπως φαίνεται λοιπόν, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους...

Το ξέσπασμα του Κουτσόπουλου για σχέση που του χρέωσαν στο παρελθόν

«Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη «φαρέτρα» και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται,προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την «κανονικότητα» ενός κατ' επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες #realnews @nikoschatzinikolaou είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη.

Μια κοπέλα «δημοσιογράφος» ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει, (κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ... Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ. Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε, ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγάρισε ολόκληρο το σπίτι και σιδέρωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.

Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η «υπογραφή» έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρόνιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.

Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπέλα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό... Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.

Εν κατακλείδι το ελάσσων σε όλο αυτό δεν είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασία είναι αυτή η απαξίωση ως προς το «γράφω και υπογράφω». Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό η εξάπλωση και ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.

Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου... «Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γ..... Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνώνουν στον αυχένα»

Υγ.Μανα... Υπομονή.. Προς το παρών θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: "Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα”

Σωτήρης Κοντιζάς: Η ανάρτηση έπος για το MasterChef και το «καρφί» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Share