Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα social media δείχνουν μια πλαστική, ψεύτικη εικόνα»

«Προβάλλω όσα θέλω, επιλεκτικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα social media δείχνουν μια πλαστική, ψεύτικη εικόνα»

Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στο “Έλα χαμογέλα”, απάντησε στην ερώτηση για μια ενδεχόμενη μεταγραφή, ενώ μίλησε και για τα social media.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Είναι η τρίτη χρονιά που κάνουμε το “Έλα χαμογέλα”, νιώθουμε ότι κάθε χρονιά είναι καλό καλύτερα. Με την ομάδα φέτος είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, νιώθω πλήρης επαγγελματικά. Δεν δηλώνω influencer, δηλώνω δημοσιογράφος. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως, είναι μέρος της ζωής μας. Προβάλλω όσα θέλω, επιλεκτικά, μέσα από τα social media.

Σίσσυ Χρηστίδου social media

Τα social media δείχνουν μια πλαστική, ψεύτικη εικόνα. Όλοι δείχνουμε τα καλά και τη χαρά μας. Είμαι άνθρωπος ασανσέρ στη διατροφή μου. Όταν αφήνομαι παχαίνω, όταν μαζεύομαι αδυνατίζω. Το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά αυτό το κομμάτι, δεν κάνω υστερίες. Είμαι τυχερή που δουλεύω, αλλά άνθρωποι δικοί μου και της οικογένειας μου περνάνε δύσκολα με τον κορωνοϊό», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μιας και μίλησε για την διατροφή της, να πούμε πως η παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πολύ και αυτό φαίνεται και από την συγκλονιστική τουαλέτα που φόρεσε στην εκπομπή της στο OPEN.

Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έπεσε και εκείνη θύμα

Και η Σίσσυ Χρηστίδου έπεσε θύμα απάτης στα social media, όπως το ίδιο έχουν πάθει σχεδόν όλοι οι celebrities. Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες στιγμές, μέχρι να λυθεί το όλο ζήτημα και το προφίλ που έχει "κλέψει" το όνομα της να διαγραφεί.

Πολλά είναι τα ονόματα της ελληνικής showbiz που έχουν δει τα ονόματα τους να χρησιμοποιούνται για να κλέβουν χρήματα και προσωπικά στοιχεία ανθρώπων, με τον ισχυρισμό πως δήθεν έχουν κερδίσει σε κάποιο διαγωνισμό.

Πρόσφατα και ο Σάκης Ρουβάς πήρε θέση, αποκαλύπτοντας πως θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με σκοπό κατέβουν όλα αυτά τα προφίλ για να μην την πατήσει κανένας.

Νέο θύμα αυτής της απάτης τώρα είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου. Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά στο εν λόγω προφίλ για να διαγραφεί από την πλατφόρμα.

Σίσσυ Χρηστίδου θύμα απάτης instagram