Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε το "όχι" στην εκπομπή της Μελέτη - "Μην μας βάζουν να τσακωθούμε"

Όσα είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε το

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day ξεκαθάρισε τον λόγο που είπε "όχι" στην πρόσκληση της Ελεονώρας Μελέτη στα "Μεσάνυχτα"

Η παρουσιάστρια, σχολίασε το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου που έπαιξε το Σαββατοκύριακο στο "Έλα Χαμογέλα" σχολιάζοντας:

«Διάβασα σε ένα ρεπορτάζ ότι είπα “όχι” στην Ελεονώρα Μελέτη και “ναι” στον Τάκη Χατζή. Που όντως τώρα η συνάδελφος Ναταλία Ανδρικοπούλου δεν είπε κάτι ψευδές. Όντως είπα “ναι” στον Χατζή και “όχι” στην Ελεονώρα, αλλά ήταν θέμα χρονικής προτεραιότητας, δηλαδή, έτυχε ο Τάκης να με πάρει λίγο πριν τελειώσει το 2020, του είπα ότι θα έρθω. Και έτυχε και η Ελεονώρα μου το είπε μετά. Μην μας βάζουν να τσακωθούμε μεταξύ μας, εγώ με την Ελεονώρα έχω άψογη σχέση. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι περίεργες εποχές και δεν πρέπει να αφήνονται εντυπώσεις…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

στιμτσιλη

Άγρια επίθεση στο instagram της Τσιμτσιλή από τους followers - Η απάντηση της στον αέρα του Happy Day

Μια ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους followers της, έτσι η παρουσιάστρια απάντησε στα σχόλια τους στον αέρα του Happy Day.

Η Σταματίνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή στην εκπομπή της και έγραψε: «Τα παιδάκια μας τη Δευτέρα επιστρέφουν στο σχολείο. Ευχόμαστε αυτό να γίνει με ασφάλεια και να μην είναι προσωρινό γιατί τα παιδιά έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση και την επιστροφή στην κανονικότητα που τους προσφέρουν οι σχολικές μονάδες.

Ελπίζω αυτό να ισχύσει σύντομα και για τα γυμνάσια και τα λύκεια. Ευχαριστούμε τη νέα υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή που έδωσε την είδηση το πρωί στο Happy Day, την ώρα που πλήθαιναν οι φήμες για πιθανή αναβολή αυτής της επιστροφής».

Όπως φαίνεται όμως, οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν αντίθετη γνώμη καθώς οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί με το άνοιγμα των σχολείων λόγω του κινδύνου μόλυνσης και εξάπλωσης.

Έτσι, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Παρασκευή: «Τι «μάχη» έχει γίνει στο Instagram μου για το άνοιγμα των σχολείων; Κατέθεσα την άποψή μου ως μανούλα, που χαίρομαι που τα παιδιά θα επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες. Φυσικά και αγχωνόμαστε γιατί ο ιός παραμένει.

Αλλά να σας πω ότι εμείς, όποιος δουλεύει, λίγο με το supermarket και κάποιες υποχρεώσεις, έχουμε μια επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παιδάκια μας που τα έχουμε κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους με τα laptop και βγαίνουν μόνο για μια βόλτα με τα πόδια, έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση.

Εγώ δικαιολογώ τους πάντες και δεν θυμώνω, γιατί είναι μια περίεργη περίοδος όπου τα νεύρα είναι τεταμένα και η υπομονή εξαντλείται».