Η Άννα Βίσση εντυπωσίασε με την live streaming συναυλία της από το θέατρο Παλλάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Βίσση εντυπωσίασε με την live streaming συναυλία της από το θέατρο Παλλάς

Ο Γιάννης Κεντ και ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν ξανά τις θεατρικές σκηνές με ζωή και χαμόγελα ,πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν μια συναυλία σε έναν υπέροχο θεατρικό χώρο. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο εμβληματικά θέατρα της Ελλάδας, το θέατρο Παλλάς, ενώ η καλλιτέχνης της συναυλίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Άννα Βίσση. Η συναυλία μεταδόθηκε μέσω live streaming για να την απολαύσουν οι ακροατές χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία. Φυσικά, για την υλοποίηση της συναυλίας, με γνώμονα την προστασία και με σεβασμό απέναντι σε όλους τους συμμετέχοντες, λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας.

Η Άννα Βίσση μάλιστα, αποφάσισε η συναυλία να λάβει μέρος την 1η Ιανουαρίου, την πρώτη μέρα του χρόνου, ως μια συμβολική κίνηση εισόδου σε μια νέα εποχή, ως ένα καλωσόρισμα του 2021 με αισιοδοξία και τραγούδια. Η θετική ενέργεια και οι μουσικές επιτυχίες της Άννας ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη του κόσμου, καθώς την συναυλία την παρακολούθησαν σε πάνω από 40 χώρες.

Παλλάς

Ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών, ο Γιώργος Ντάβλας και η Νίκη Βίσση

Η Ελληνίδα σταρ εντυπωσίασε και μάγεψε τόσο πολύ το κοινό της, στην πρώτη της διαδικτυακή συναυλία, που ορίστηκε, μετά από απαίτηση χιλιάδων θαυμαστών, μια online μαγνητοσκοπημένη διαδικτυακή προβολή της συναυλίας, αυτό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Η πρωτοβουλία, λοιπόν, του Γιάννη Κεντ και του Πάνου Κατσαρίδη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και γέμισε με τέχνη τα σπίτια χιλιάδων ανθρώπων. Οι δύο ιδρυτές των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε, της εταιρίας παραγωγής θεαμάτων, σκοπεύουν να συνεχίσουν την ιδέα τους αυτή για διαδικτυακές μεταδόσεις συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων και ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετές.

Άννα Βίσση  Παλλάς

Ο Γιάννης Κεντ των Θεατρικών Σκηνών και η Μαρί Κωνσταντάτου

Σε μια εποχή που η πανδημία δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε από κοντά τις αγαπημένες μας θεατρικές παραστάσεις ,οι Θεατρικές Σκηνές Α.Ε διευκολύνουν την κατάσταση φέρνοντας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις θεατρικές παραγωγές κοντά μας με ένα κλικ, για να μην χάσουμε την επαφή με την μαγεία του θεάτρου και του πολιτισμού.