Μαρία Μενούνος: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Η αποκάλυψη του κουμπάρου της

Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Μενούνος: Θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας - Η αποκάλυψη του κουμπάρου της

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο κουμπάρος της Μαρίας Μενούνος Σωτήρης Κυρανάκος και αποκάλυψε πως η Μαρία θα αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί πως η Μαρία είναι έγκυος, η ίδια βγήκε και το διέψευσε ,έτσι, σήμερα ο κουμπάρος, της δήλωσε πως μετά από αρκετές προσπάθειες που το ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει παιδιά θα μπει στη διαδικασία της παρένθετης μητέρας η οποία στην Αμερική είναι αρκετά χρονοβόρα λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει τελειώσει με τις νομικές διαδικασίες οι οποίες καθυστέρησαν και για το λόγο πως η γονείς της Μαρίας είχε προβλήματα με την υγεία τους και τώρα βρίσκεται στη τελική ευθεία.

Υπόθεση βιτριόλι: Κίνηση αλληλεγγύης από τη Μαρία Μενούνος - Το ποσό που δώρισε στην Ιωάννα

Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έκανε η Μαρία Μενούνος αφού μέσα από τη πλατφόρμα που έφτιαξε η Αννίτα Ναθαναήλ για την άτυχη Ιωάννα, δώρισε ένα ποσό για τις θεραπείες της.

Πιο συγκεκριμένα η Αννίτα Ναθαναήλ ίδρυσε μια διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας ο καθένας μπορεί να δωρίσει όποιο ποσό θέλει για την Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι.

Η Αννίτα Ναθαναήλ λοιπόν, μέσω μιας φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε πως η Μαρία Μενούνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και δώρισε το ποσό των 1.000 δολαρίων.

μαρια μενουνος βιτριολι