Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ο Ηλίας Τσούτσος θα είναι ο επιστάτης

Ο κούκλος αγρότης που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι

Φάρμα: Ο Ηλίας Τσούτσος θα είναι ο επιστάτης
News 11.01.2021 14:23
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Φάρμα θα κάνει την εμφάνιση της στις οθόνες μας την Άνοιξη και στο τιμόνι της θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ποιος όμως είναι ο Ηλίας Τσούτσος που θα είναι επιστάτης;

Η εκπομπή Πάμε Δανάη αναφέρθηκε στο ριάλιτι και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας δήλωσε πως αυτό που θα σχεδιάζει τις δοκιμασίες των παικτών και θα επιβλέπει αν τις έχουν κάνει σωστά θα είναι ο Ηλίας Τσουτσος. Να σας θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου "φλερτάρει" με το ριάλιτι.

Ποιος είναι ο Ηλίας Τσουτσος:

Ο Ηλίας Τσούτσος είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων και έγινε γνωστός μέσα από το ημερολόγιο με τους sexy αγρότες.

ηλίας τσόυτσος

Έχουν πάρει «φωτιά» οι ετοιμασίες για την Φάρμα - Εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα

«Φωτιά» έχουν πάρει οι ιθύνοντες για την ετοιμασία του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» με όλες τις νέες εξελίξεις να ανακοινώνονται σήμερα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινό όλες τις εντατικές προετοιμασίες που γίνονται για το συγκεκριμένο ριάλιτι, κάνοντας και κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το παιχνίδι επιστρέφει με αρκετές εκπλήξεις και οι δηλώσεις των συμμετοχών έχουν ξεπεράσει τις 4.000.

Παράλληλα, έπαιξαν και πλάνα από τις εργασίες που τρέχουν για την ολοκλήρωση του ριάλιτι ενώ οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 23 στρέμματα, θα υπάρχει στάβλος με ζώα καθώς και ένας αχυρώνας για τα αγωνίσματα.

Μάλιστα, ένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη φαίνεται να δέχτηκε πρόταση για την Φάρμα, εκτός από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και αυτός δεν είναι άλλος παρά από τον Γιώργο Χειμωνέτο, ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή και αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι συζητάω και για το Survivor και για την Φάρμα. Μου έγινε πρόταση για να βοηθήσω αγωνιστικά τους διάσημους. Θεωρώ ότι επειδή είμαι αθλητής θα τα καταφέρω. Υπάρχει προσέγγιση και από την Φάρμα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Ηλίας Βαλάσης, ο πρώτος παρουσιαστής της Φάρμας

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνει την δική του απάντηση για την "Φάρμα" και ρίχνει σπόντες - "Η τηλεόραση είναι..."

Share