Ράνια Καραγιάννη: Αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία στο Instagram η αγρότισσα του Big Brother

Με φουσκωμένα χείλη και βλεφαρίδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράνια Καραγιάννη: Αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία στο Instagram η αγρότισσα του Big Brother

Η Ράνια Καραγιάννη κατάφερε να εντυπωσιάσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Η εκρηκτική αγρότισσα αποχώρησε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι ωστόσο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Η αλήθεια είναι πως η πιο πρόσφατη ανάρτησή της συζητήθηκε αρκετά καθώς πέρα από το φίλτρο που έβαλε, φαινόταν πως η Ράνια έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο πρόσωπό της μετά από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, έχει μεγαλώσει αρκετά τα χείλη της ενώ έχει βάλει και επιπρόσθετες βλεφαρίδες. Τον πλαστικό βέβαια μετά το Big Brother, επισκέφθηκε και η Σοφία Δανέζη.

Τη φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα η Ράνια, θέλησε να τη συνοδεύσει και με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα το οποίο αναφερόταν στον άνθρωπο που επιλέγει να έχει κανείς στο πλευρό του για το υπόλοιπο της ζωής του. Οι αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία της, εννοείται πως έπεσαν σαν βροχή!

«Να βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας αγαπάει αληθινά και θα σας σέβεται... Να βρείτε έναν άνθρωπο να νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία... Έναν άνθρωπο που θα είναι κοντά σας στις ευχάριστες όσο και τις δυσάρεστες στιγμές σας... Έναν άνθρωπο που θα σας πει σαγαπώ γιατί είσαι ΕΣΥ !!!!! Εν τέλει ,,, να βρείτε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ράνια Καραγιάννη.

Ράνια Καραγιάννη πλαστικές

H Ράνια χώρισε και το ανακοίνωσε στον τελικό του Big Brother

H Ράνια ήταν από τις πρώτες παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδιΜιλώντας στο πλατό για την εμπειρία της στο ριάλιτι, ανακοίνωσε στον αέρα πως χώρισε από τον σύντροφο της μετά την έξοδο της από το σπίτι.

Big Brother τελικός Ράνια χωρισμός

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, η Άννα Μαρία της είχε διαβάσει το χέρι όσον ήταν ακόμη μέσα και της είχε πει πως σύντομα η σχέση της θα τελείωνε.