Μόνη μετά το The Bachelor η Ραφαέλα Γεωργίου

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόνη μετά το The Bachelor η Ραφαέλα Γεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ραφαέλα Γεωργίου ανακοίνωσε, πως λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor, είναι μόνη και δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της με έναν νέο άνθρωπο.

Η Κύπρια παίκτρια δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και έφυγε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζει τη ζωή της και έχει αφήσει για τα καλά πίσω της και μάλιστα, πρόκειται να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

Σε ένα Q&A που έκανε, ρωτήθηκε για το αν είναι σε σχέση και εκείνη απάντησε πως είναι μόνη της, ενώ πόσταρε και μία φωτογραφία της.

Ραφαέλα Γεωργίου σχέση

Πράγματα που δεν ήξερες για την Ραφαέλα από το The Bachelor

Είναι 20 χρονών και είναι από την Κύπρο.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Ραφαέλα, είμαι από την Κύπρο, ασχολούμαι με το μόντελινγκ και το Mai Tai”. “Τον bachelor τον φαντάζομαι καλογυμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν”. “Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δε το γνώριζε”. “Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό”. “Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και το δικό μου χαρακτήρα”.

Πριν τον συναντήσει είπε: “Έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω”. “Είμαι η Ραφαέλα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το μόντελινγκ”. “Σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα”. “Μου αρέσουν πολύ τα σπορ, έχω αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. Το Mai Tai μου έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ”. Τέλος είπε: “Δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του”.