Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Φάρμα: "Μου είναι κόντρα να έρθω σε επαφή με τη φύση"

Υπάρχει μια δυσκολία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Φάρμα:

Στην Φωλιά των Κου Κου μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συζήτησε το ενδεχόμενο να πάει στην Φάρμα αλλά και τους ενδοιασμούς της καθώς για την ίδια, είναι κόντρα να βρεθεί στη φύση και να είναι χαλαρή.

«Έχω περάσει από όλα τα ριάλιτι και δεν το ξέρω (Γέλια). Κοίτα με τη “Φάρμα” τώρα ξεκίνησαν οι συζητήσεις και θα αργήσει να ξεκινήσει το project. Μου είπαν ότι θα προβληθεί τον Μάρτιο. Έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, αλλά έχω πολλές σκέψεις ακόμη», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συμπλήρωσε:

«Είναι πιο εύκολο από το Survivor, αλλά είναι κι αυτό κόντρα σε εμένα. Το να έρθω σε επαφή με τη φύση και να είμαι τόσο χαλαρή».

Oι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη Φάρμα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει μόνο με το μπουρνούζι της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου μια φωτογραφία όπου ποζάρει μόνο με το μπουρνούζι της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η όμορφη επιχειρηματίας φαίνεται να μην την παίρνει από κάτω η καραντίνα και να ξεκουράζεται στον ελεύθερο χρόνο της.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks που είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια, είναι αρκετά ενεργή στο instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα.

Έτσι, η Αλεξάνδρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό χθες το βράδυ μια αρκετά αισθησιακή φωτογραφία στην οποία ποζάρει άβαφη φορώντας μόνο το μπουρνούζι της.

Για άλλη μια φορά, μας επιβεβαιώνει πόσο όμορφή είναι!

αλεκάνδρα παναγιώταρου