Φάρμα: Παρουσιαστής ο Χρήστος Κωνσταντίνου;

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φάρμα: Παρουσιαστής ο Χρήστος Κωνσταντίνου;

Η Φάρμα πρόκειται να ξεκινήσει στον Ant1 και έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο καιρό καθώς τα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίασή της απασχολούν τα μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα της παραγωγής του ριάλιτι προσέγγισαν για την παρουσίαση έναν κύπριο παρουσιαστή ενώ πριν από αυτό είχε συζητηθεί το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο εν λόγο παρουσιαστής έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπής της κυπριακής showbiz και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό αμέσως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι επιβίωσης, αφού είναι κόντρα εντελώς στον ίδιο.

φάρμα παρουσιαστης

Φάρμα: Ο Ηλίας Τσούτσος θα είναι ο επιστάτης

Η Φάρμα θα κάνει την εμφάνιση της στις οθόνες μας την Άνοιξη και στο τιμόνι της θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ποιος όμως είναι ο Ηλίας Τσούτσος που θα είναι επιστάτης;

Η εκπομπή Πάμε Δανάη αναφέρθηκε στο ριάλιτι και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας δήλωσε πως αυτό που θα σχεδιάζει τις δοκιμασίες των παικτών και θα επιβλέπει αν τις έχουν κάνει σωστά θα είναι ο Ηλίας Τσουτσος.

Ο Ηλίας Τσούτσος είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων και έγινε γνωστός μέσα από το ημερολόγιο με τους sexy αγρότες.

φάρμα

Έχουν πάρει «φωτιά» οι ετοιμασίες για την Φάρμα - Εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα

«Φωτιά» έχουν πάρει οι ιθύνοντες για την ετοιμασία του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» με όλες τις νέες εξελίξεις να ανακοινώνονται σήμερα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινό όλες τις εντατικές προετοιμασίες που γίνονται για το συγκεκριμένο ριάλιτι, κάνοντας και κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το παιχνίδι επιστρέφει με αρκετές εκπλήξεις και οι δηλώσεις των συμμετοχών έχουν ξεπεράσει τις 4.000.

Παράλληλα, έπαιξαν και πλάνα από τις εργασίες που τρέχουν για την ολοκλήρωση του ριάλιτι ενώ οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 23 στρέμματα, θα υπάρχει στάβλος με ζώα καθώς και ένας αχυρώνας για τα αγωνίσματα.

Μάλιστα, ένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη φαίνεται να δέχτηκε πρόταση για την Φάρμα, εκτός από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και αυτός δεν είναι άλλος παρά από τον Γιώργο Χειμωνέτο, ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή και αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι συζητάω και για το Survivor και για την Φάρμα. Μου έγινε πρόταση για να βοηθήσω αγωνιστικά τους διάσημους. Θεωρώ ότι επειδή είμαι αθλητής θα τα καταφέρω. Υπάρχει προσέγγιση και από την Φάρμα».