Έπος: Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη - «Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός»

Η απίστευτη αντίδραση της λοιμωξιολόγου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έπος: Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη - «Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός»

Ο Τάκης Ζαχαράτος κατάφερε για ακόμα μία φορά να κάνει μία πραγματική επική μίμηση η οποία «τάραξε» τα social media. Αυτή τη φορά ο κωμικός μεταμορφώθηκε στην Ματίνα Παγώνη, την λοιμωξιολόγο που έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας.

Μετά την πολύ επιτυχημένη μεταμφίεσή του σε Γιώργο Ασημακόπουλο από το Survivor, ο Τάκης Ζαχαράτος πέρασε στο πεδίο του κορωνοϊού.

Έτσι, μεταμφιέστηκε σε Ματίνα Παγώνη και έδωσε τη δική του εκτίμηση για τον κορωνοϊό με απολαυστικό τρόπο.

«Απόκριες δεν θα κάνουμε. Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορονοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε. Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;».

Πώς αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη στην μεταμφίεση του Τάκη Ζαχαράτου

«Δεν το πέτυχε! Και θα του το πω… Έχει φοβερό χιούμορ και έχω παρακολουθήσει και παραστάσεις. Δυστυχώς όμως ούτε τη φωνή μου κατάφερε να κάνει… Την εικόνα μου, την πλησίασε, όχι πάρα πολύ. Όμως είναι φοβερός», είπε χαρακτηριστικά η λοιμωξιολόγος.

Ο Ζαχαράτος "χτυπά" ξανά - Το νέο βίντεο έπος ντυμένος Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Για ακόμη μια φορά ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε ρεσιτάλ ντυμένος αλά Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δηλαδή τη νικήτρια του Big Brother που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Το βίντεο του είναι επικό.

Η πρώην παίκτρια λοιπόν, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τάκη Ζαχαράτο, λόγω της συμπεριφοράς που είχε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Δείτε μάλιστα, και την πρώτη της ανάρτηση.

Ο γνωστός ηθοποιός και περφόρμερ μεταμορφώθηκε σε Άννα Μαρία, φορώντας το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο της μας χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου.

«Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα θέλουν κέφι ,τρέλα και ψυχραιμία! Να ζήσει η Κρήτη και η @annamaria.psycharaki , το είδωλο μου ! Αννα Μαρια σε αγαπώ», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Αυτό είναι το νέο βίντεο