Λιγούρες για τη Χριστίνα Μπόμπα - Το γεύμα που απόλαυσε

Τι της «μύρισε» στην εγκυμοσύνη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λιγούρες για τη Χριστίνα Μπόμπα - Το γεύμα που απόλαυσε

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της και αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις λιγούρες που είχε αλλά και το υπέροχο γεύμα που απόλαυσε σήμερα το μεσημέρι.

Η Χριστίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο τους και σύντομα θα πάρουν αγκαλιά τα δυο δίδυμα αγοράκια τους.

Η πανέμορφη σύζυγος του παρουσιαστή και παραγωγού φαίνεται να τρέφεται αρκετά σωστά αλλά και να απολαμβάνει τα γεύματα της χωρίς καμιά ενοχή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε κάποιες «δυσκολίες» που έχει αλλά και ένα λαχταριστό φαγητό που ετοίμασε για την ίδια και μας έτρεξαν σίγουρα τα σάλια.

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη

Η κοιλίτσα της Μπόμπα έχει φουσκώσει πολύ - Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Σάκη Τανιμανίδη

Λάμπουν όσο ποτέ άλλοτε τις τελευταίες μέρες και έχουν λόγο: Τα δίδυμα παιδιά που κυοφορεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο φακός του YOU συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας την εγκυμονούσα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, που όσο περνούν οι μέρες μπαίνει κι εκείνος σιγά-σιγά στον ρόλο του. Χαρακτηριστική ήταν η θυσία που έκανε φέτος, όταν είπε «όχι» στο “Survivor” - δείτε εδώ την ανάρτηση με την οποία το αποκάλυψε - βλέποντάς το μαζί με τη γυναίκα του από το σπίτι τους για πρώτη χρονιά, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει να διαβάζει βιβλία για νέους μπαμπάδες... διδύμων!

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You!

Αποκλειστική φωτογραφία από την βόλτα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος

Μαζί με την εγκυμοσύνη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες δυσκολίες, αφού πλέον η Χριστίνα δυσκολεύεται να φάει αρκετά φαγητά που της άρεσαν προηγουμένως και, όπως αποκάλυψε, το πρώτο διάστημα τρεφόταν κυρίως με βρόμη, μήλο, καρύδια και κανέλα. Fan της υγιεινής διατροφής, η κοιλίτσα της ίσα που έχει αρχίσει να διαγράφεται, με εκείνη για πρώτη φορά να κάνει «ατασθαλίες», αφού πλέον πρέπει να τρώει για τρεις. Το τελευταίο διάστημα μπαίνει όλο και περισσότερο στην κουζίνα μαγειρεύοντας λαχταριστές συνταγές για εκείνη και τον σύζυγό της, τον οποίο κακομαθαίνει ιδιαίτερα - με αποκορύφωμα το ξεχωριστό διπλό δώρο που του ετοιμάζει τους επόμενους μήνες.