Μαρίνα Λικμέτα: «Μπήκα στο Bachelor γιατί ήμουν συναισθηματικά μπερδεμένη»

Πάντως ο Βασιλάκος δεν βοήθησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Λικμέτα: «Μπήκα στο Bachelor γιατί ήμουν συναισθηματικά μπερδεμένη»

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Λικμέτα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να μπει στο The Bachelor καθώς ήταν συναισθηματικά μπερδεμένη και είχε νεύρα.

Πρόκειται για την παίκτρια που απασχόλησε πολύ φέτος μιας και μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, ακούστηκε πως βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη.

Η νεαρή παίκτρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ενώ αρκετές φορές αναφέρεται και στο The Bachelor.

Αυτή τη φορά, ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μπει στο ριάλιτι του έρωτα και έγραψε: «Είχα νεύρα και συναισθηματικά μπερδεμένη».

Μαρίνα Λικμέτα Bachelor

Μαρίνα και Σία κολλητές μετά το The Bachelor

Μπορεί μέσα στο «The Bachelor» η μια κοπέλα να προσπαθεί να «φάει» την άλλη, έξω από αυτό όμως φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί φιλίες, και μια από αυτές είναι της Σίας και της Μαρίνας.

Το επιτυχημένο ριάλιτι έριξε αυλαία πριν λίγο καιρό με την Νικολέττα τελικά να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ενώ η Νικολέττα εξομολογείται δημόσια τον έρωτα της για τον Παναγιώτη, οι υπόλοιπες -ελεύθερες και ωραίες- διαγωνιζόμενες δεν φαίνεται να κράτησαν κακία η μία στην άλλη και αντιθέτως έγιναν και πολύ καλές φίλες.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες μετά το φινάλε του Bachelor η Σία συνάντησε την Μαρίνα με την οποία και δέθηκε αρκετά κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη πολυτελέστατη βίλα.

Μαρίνα και Σία bachelor

Σία και Χριστίνα μετά τα μαλλιοτράβηγματα στο The Bachelor έγιναν κολλητές - Κοινή έξοδος

Μπορεί στο The Bachelor τα μαλλιοτραβήγματα να ήταν πολλά λόγω της ζήλιας για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού πολλές έγιναν κολλητές. Όπως η Σία Βοσκανίδου με την Χριστίνα.

Πλέον οι κοπέλες δεν έχουν κάποιο λόγο για να τσακωθούν, αφού ο Παναγιώτης επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι η Νικόλ με την οποία και πέρασαν μαζί Χριστούγεννα στο πατρικό των γονιών του.

Η Σία λοιπόν με την Χριστίνα, άφησαν πίσω εντάσεις και καβγάδες και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, όπως και κοινές εμφανίσεις, όπως θα δείτε στο instastory που ανέβασαν.

Σία Χριστίνα The Bachelor