Κατερίνα Καραβάτου: "Λύγισε" ακούγοντας τις δηλώσεις Κικίλια - Μπαλατσινού - "Δεν μπορώ καν να μιλήσω"

Oι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου:

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Τζένη Μπαλατσινού κρατώντας στην αγκαλιά της το μωράκι της μαζί με τον Βασίλη Κικίλια. Η Κατερίνα Καραβάτου ακούγοντας τις δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού που έπαιξαν στην Φωλιά των Κου Κου, δεν άντεξε και "λύγισε".

Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ύστερα από 18 ημέρες, το ζευγάρι εμφανώς συγκινημένο μίλησε πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για τον ερχομό του μωρού τους, ευχαριστώντας όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου που τους βοήθησε και στάθηκε δίπλα τους σε αυτή τη πολύτιμη στιγμή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε, μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.

Μετά τη προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καραβάτου συγκινημένη με την εικόνα και τα λόγια δήλωσε:

«Εντάξει ήταν πολύ συγκινητικό, δεν μπορώ. Αλήθεια συγκινήθηκα πάρα πολύ. Λοιπόν, ακούστε! Αυτό το χεράκι της μανούλας πάνω στο μωράκι ήταν δεν ξέρω τα πάντα όλα. Μιας και σκέφτεσαι και θυμάσαι πως είναι αυτό το πράγμα ίσως…με τις ευχαριστίες της Τζένης και τις 18 ημέρες και να βγαίνουν και να είναι έτσι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Δεν μπορώ καν να μιλήσω…»

Οι πρώτες δηλώσεις Κικίλια - Μπαλατσινού μετά τον ερχομό του γιού τους