Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα - Είναι ίδιες τελικά

Από τη πρώτη της μέρα στο σχολείο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα - Είναι ίδιες τελικά

H Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, έχει γίνει πολύ δραστήρια στα social media και μας δείχνει πολλές στιγμές της ζωής της. Σήμερα μάλιστα, είδαμε πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής Μαρίνας και μπορούμε να πούμε ότι μοιάζουν πολύ.

Η παρουσιάστρια, την πρώτη μέρα του σχολείου μετά το lockdown, έβγαλε μια φωτογραφία με την μικρότερη της κόρη η οποία όπως μας είπε ανυπομονούσε να δει τις φίλες της. Μάλιστα ξέρουμε πόσο κοστίζει η φοίτηση στο ιδιωτικό σχολείο της μικρής Μαρίνας, που είναι υπερπολυτελές.

Στη φωτογραφία που βλέπουμε το πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη, η λεζάντα της Ελένης ήταν η εξής: ... η ΜΑΡΙΝΑ έκανε τρελή χαρά που ξεκίνησε και πάλι το σχολείο !!( νομίζω της έλειψαν πολύ οι συμμαθητές της !)#eleni

μενεγακη μαρινα

Ελένη Μενεγάκη: Εξωπραγματικό το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η κόρη της, Μαρίνα! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία εχθές και κάποιοι από τους διάσημους μοιράστηκαν στο διαδίκτυο το πρώτο στιγμιότυπο των παιδιών τους με την σχολική τσάντα! Μια από αυτούς τους διάσημους ήταν και η Ελένη Μενεγάκη που ανέβασε μια φωτογραφία της μικρής Μαρίνας . Με αφορμή, λοιπόν, την φωτογραφία αυτή το Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το εξωπραγματικό ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η μικρή...

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα έχει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της, Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

μενεγάκη
σχολείο μαρίνας
σχολείο μικρής μαρίνας
σχολείο μικρής μαρίνας