Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μανώλης Μαυροματάκης: Αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

Οι δηλώσεις για την σύντροφό του και την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο

Μανώλης Μαυροματάκης: Αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού
News 13.01.2021 13:40
Από Youweekly Team

Από τα χέρια του έφαγε η Μαντόνα και έκανε κορμί κολόνα! Απόφοιτος Πολυτεχνείου, κατ' εξοχήν θεατρικός ηθοποιός, που όμως εντυπώθηκε στη συνείδηση του κόσμου μέσα από μια διαφήμιση εταιρείας τηλεπικοινωνιών και φέτος κάνει εκ νέου αίσθηση στον ρόλο του Συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!». Ο Μανώλης Μαυροματάκης μιλάει στο YOU για την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα, για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και για τη γυναίκα-καταφύγιο στην οποία επιστρέφει μετά τα πολύωρα γυρίσματα...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You, Φωτογραφίες Πάνος Γιαννακόπουλος

Οι γιορτές ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ξεκούραση. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα και παράλληλα κάνει πρόβες για μια νέα παράσταση με άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία πρεμιέρας. Ο Μανώλης Μαυροματάκης, ωστόσο, δεν πτοείται και καταστρώνει σχέδια, δηλώνοντας πως είναι κατά του livestreaming στο θέατρο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Μανώλη Μαυροματάκη

Μανώλης Μαυροματάκης περιοδικό You

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Παρουσιάστε!»;

Με προσέγγισαν αρχικά για βολιδοσκόπηση από τον ΑΝΤ1, βλέποντας ότι τα πράγματα στο θέατρο δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα. Υπήρχε, βέβαια, το εχέγγυο του Γιάννη Μπέζου, που ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για να πω «ναι». Το πήραν στα σοβαρά και καλά έκαναν! (γέλια)

Λένε πως ο Γιάννης Μπέζος δίνει χώρο και ευκαιρίες στους συνεργάτες του, ισχύει;

Είναι ένας πραγματικά γενναιόδωρος άνθρωπος και, από ό,τι μας λένε, είμαστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι! (γέλια) Είμαστε πολύ διαφορετικοί στον τρόπο μας και στο παίξιμο, αλλά νομίζω πως ο ένας παίρνει πράγματα από τον άλλον. Τουλάχιστον από τη μεριά μου, τον παρατηρώ. Γελάω πολύ στα γυρίσματα μαζί του, έχει την ικανότητα να παίρνει το απόλυτο «τίποτα» και να κάνει τον κόσμο να γελάει. Πάντως ο στρατός έχει πολύ υλικό. Όταν βλέπεις κάτι παράλογο στη σειρά δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Γενικά η πραγματικότητα που ζούμε είναι παράλογη.

Τις φετινές γιορτές πώς τις περάσατε;

Με τη σύντροφό μου, αλλά δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτές οι γιορτές ήταν μια ευκαιρία για να ξεκουραστώ, να καθαρίσει λίγο το μυαλό μου και να διαβάσω το παρακάτω... μάθημα. Για να πω την αλήθεια δεν με τρέλαινε ποτέ η γιορτή των Χριστουγέννων, μου αρέσει το Πάσχα επειδή έχει περισσότερο «έξω». Δεν μου αρέσουν όσα γίνονται σε ένα σπίτι.

Λένε πως η καραντίνα λειτούργησε αρνητικά για πολλά ζευγάρια... Εσείς το βρήκατε μπροστά σας;

Βέβαια, πώς δεν το βρήκα, όπως όλα τα ζευγάρια. Τώρα, όμως, επειδή μπορώ και λείπω αρκετή ώρα από το σπίτι δεν τρώμε υποχρεωτικά ο ένας στην μάπα τον άλλον. Είμαστε τυχεροί σε αυτό.

Στο ίδιο τεύχος παραχώρησε συνέντευξη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με την Σοφία Δανέζη από το Big Brother.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παρουσιάστε 12/1: Ο Γούλας μαθαίνει για τον υποβιβασμό του - Δεν το αφήσει να περάσει έτσι

Ελένη Ουζουνίδου: Η ηθοποιός του Παρουσιάστε εξαφάνισε 17 κιλά από πάνω της - Έτσι τα κατάφερε...

Share