Πρωινό: Το ειρωνικό σχόλιο του Ουγγαρέζου για την επιστροφή Λιάγκα - "Θα έχουμε έκλειψη τότε"

Ουπς...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρωινό: Το ειρωνικό σχόλιο του Ουγγαρέζου για την επιστροφή Λιάγκα -

Σαν βόμβα έσκασε η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η μέρα της επιστροφής του. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ωστόσο διακωμωδεί τη κατάσταση και σήμερα έκανε ένα απίστευτο σχόλιο.

Η Φαίη Σκορδά στη στήλη με τα ζώδια, ζήτησε από τη Λίτσα Πατέρα να της πει ποια είναι αστρολογικά η καλύτερη μέρα για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα.

«Πότε θα κάνουμε την έναρξή μας; Εσύ θα πεις. Πότε θα κάνουμε το ριτόρνο; Την επιστροφή; Δεν πρέπει να ρωτήσουμε τη Λίτσα; Αύριο; Είναι καλή μέρα; Εγώ ό,τι πει η Λίτσα. Αυτό ρωτάω. Πότε θα επιστρέψει ο Γιώργος» ρώτησε η Φαίη Σκορδά τη Λίτσα Πατέρα, ενώ είχε προβλέψει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Και ενώ η αστρολόγος έδινε τις ημερομηνίες η Φαίη αναρωτήθηκε πότε θα έχουμε έκλειψη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά "Όταν επιστρέψει ο Λιάγκας!"

Μπήκε στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας μετά από χρόνια

Λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μετά από χρόνια και η κάμερα τον έδειξε να τρώει κεφτεδάκια!

Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, η Φαίη Σκορδά πέρασε στην κουζίνα όπου μαγείρεψε κριθαράκι με κεφτεδάκια. Κάποια στιγμή, η κάμερα γύρισε και έδειξε τον Γιώργο Λιάγκα να τρώει πίσω από τα φώτα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια είπε σε κάποια στιγμή ότι το φαγητό γίνεται πάνω στην ώρα, αφού σε λίγο «Έρχεται το παλικάρι». Λίγο μετά η κάμερα γύρισε προς τον Γιώργο Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά τον καλωσόρισε.