Ρούλα Κορομηλά: Η τρυφερή φωτογραφία της με την Γαρμπή - «Με την Καίτη έχουμε κάνει πολλά»

Η δημόσια εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρούλα Κορομηλά: Η τρυφερή φωτογραφία της με την Γαρμπή - «Με την Καίτη έχουμε κάνει πολλά»

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την Καίτη Γαρμπή κάνοντας μια δημόσια εξομολόγηση.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται να έχουν ζήσει πολλές εμπειρίες και στιγμές μαζί, τόσο προσωπικές όσο και τηλεοπτικές και για αυτόν τον λόγο η παρουσιάστρια μοιράστηκε σήμερα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τέτοια ανάμνηση.

Στην φωτογραφία που απεικονίζεται η Καίτη Γαρμπή με την Ρούλα Κορομηλά έγραψε: «Αχ! Βρήκα αυτή την φωτό με την πανέμορφη κ αγαπημένη μου Καίτη. Είμαστε κούκλες εδώ και εννοείται πως την ανεβαζωωωω.

Είχα πάει να την ακούσω και βεβαίως βγάλαμε και τις φωτογραφίες μας. Love u πάντα Καιτούλα μας. Ξέρεις εσύ πόσο! Θυμίζω στους νεότερους, πως με την Καίτη έχουμε κάνει πολλαααα και βεβαίως έχουμε πει μαζί και τον «καφέ»!

Αααα! Σορυυυυ! Λατρεύω και τον Διονύση μου! Ξέρει κ αυτός πόσο τον αγαπώ». Η Ρούλα Κορομηλά, μάλιστα, προκάλεσε σούσουρό με μια ανακοίνωση της.

Γαρμπή και Κορομηλά

Σούσουρο κάτω από τη φωτογραφία της Κορομηλά - «Ανεξάρτητα από το πόσο...»

Σούσουρο επικράτησε κάτω από την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν και να της εύχονται καλό μήνα.

Η παρουσιάστρια - η οποία λέγεται πως θα επιστρέψει στην τηλεόραση - είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σήμερα λοιπόν και συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό μήνα» με μια φωτογραφία της στην οποία έσπευσαν όλοι να σχολιάσουν.

«Ευλογημένο μήνα κ γαλήνιο!Ανεξάρτητα απο το ποσο σκληρά και κουραστικά ειναι ολα τελευταία η δύναμη μας θα μας βοηθήσει να τα ξεπεράσουμε. Απολαύστε τις στιγμές κ δωστε τους χριστουγεννιάτικο χρωμα, νόημα,φως! Ο χρόνος που απολαμβάνουμε καθε τι δεν ειναι χαμένος χρονος! Τα καλύτερα για όλους», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτηση της και οι απαντήσεις ήταν πάρα πολλές.

Ρούλα Κορομηλά Instagram