Οργισμένη η Σπυριδούλα από το Masterchef - «Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας»

«Για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και να τον βρίζουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οργισμένη η Σπυριδούλα από το Masterchef - «Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας»

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πρώην παίκτρια του Masterchef φαίνεται να βγήκε εκτός ορίων και να ξέσπασε με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Την γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής και δεν είναι λίγες οι φορές που συζητήθηκε αρκετά για τον χαρακτήρα και τις δηλώσεις της.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από την συμμετοχή της, αλλά φαίνεται πως ακόμη δέχεται ένα κύμα αρνητικών σχολίων.

Πριν λίγες ώρες με αφορμή ένα instastory μιας φίλης της, ξέσπασε για τα άσχημα και αγενή σχόλια που έχει ακούσει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ εύκολο να κρίνουν έναν άνθρωπο και ακόμα χειρότερα να τον βρίζουν και να τον καταριούνται… Έναν άνθρωπο που απλά βλέπουν στην τηλεόραση χωρίς να τον ξέρουν… που πολύ εύκολα έχουν την επιλογή να αλλάξουν κανάλι, αλλά δεν το κάνουν, απλά συνεχίσουν να τον βρίζουν…

Ποτέ κανείς από αυτούς δεν έβαλε στη θέση εκείνου που βρίζουν την αδερφή του, την μάνα του ή κάποιον δικό του. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας.» Δείτε εδώ, στο μεταξύ, ποτέ θα δούμε την πρεμιέρα του Masterchef.

Σπυριδούλα από το Masterchef

Ράγισε καρδιές η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για την απώλεια του πατέρα της - «Κανείς να μη νιώσει αυτόν τον πόνο...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που ράγισε τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και ευχήθηκε να μη νιώσει κανείς τον πόνο που βίωσε εκείνη.

Η νεαρή σεφ έχασε πριν από λίγο καιρό τον πατέρα της και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη απώλεια την έκανε χίλια κομμάτια.

Η ίδια μάλιστα είχα κάνει μερικές δηλώσεις λίγες μέρες μετά τον χαμό του - δείτε εδώ - με τις οποίες είχε συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου στείλατε…. πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Εύχομαι κανείς να μη νιώσει αυτό το πόνο αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή…

Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός… Εγώ ξέρω πως πάντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και όλα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος… Με τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα θα τα καταφέρουμε…

Τώρα πλέον πιο κοντά σας…

Νέα πράγματα ξεκινάνε στην Ελλάδα πια…. και φυσικά Νέα και ακόμη πιο δημιουργικά συνεχίζουν και στη Κύπρο στο αγαπημένο μας @rousrestaurant με τον υπέροχο @panostogias…», έγραψε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.