Αννίτα Ναθαναήλ: Συγκλονίζει για τη θεραπεία της 34χρονης Ιωάννας - "Όταν αφαιρείς κομμάτια δέρματος..."

Η επίθεση από βιτριόλι της άλλαξε όλη την ζωή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αννίτα Ναθαναήλ: Συγκλονίζει για τη θεραπεία της 34χρονης Ιωάννας -

Η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την κατάσταση της 34χρονης Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Η Αννίτα Ναθαναήλ τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης δωρεών για τη θεραπεία της άτυχης κοπέλας η οποία θα συνεχιστεί στο εξωτερικό.

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό.

Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη.»

34χρονη βιτριολι

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την στήριξη του κόσμου - «Ακόμα και παιδιά μου στέλνουν..»

H 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη, μίλησε στο T-Live και αποκάλυψε πόσο συγκινημένη είναι από την στήριξη και την αγάπη που έχει δεχθεί όλο αυτόν τον καιρό από τον κόσμο.

Η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ έκανε έκκληση για να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού, που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί 20 δωρεές και η Ιωάννα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη από αυτήν την κίνηση.

Η ίδια μίλησε στο T-Live και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο.

Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου! Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις».