Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βαγγέλης Περρής: Κατακεραυνώνει την Έλενα Ακρίτα - "Δεν μπορείς να λες για bullying ενώ κάνεις το ίδιο και εσύ"

Αναφέρθηκε στις δηλώσεις της την περίοδο της καραντίνας

Βαγγέλης Περρής: Κατακεραυνώνει την Έλενα Ακρίτα -
News 14.01.2021 13:10
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Έλενα Ακρίτα το βράδυ της Τετάρτης, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που ασκεί ο Μάρκος Σεφερλή. Ωστόσο το επόμενο πρωί ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό είχε αντίθετη άποψη.

«Δεν μπορείς να λες για το bullying και η ίδια να γίνεται τροχονόμος και να θέλει να βάλει σε μία τάξη τους ανθρώπους που έχουν λευκή μοκέτα, λένε ότι περάσανε καλά… Πού το ξέρει ότι δεν πέρασαν καλά; Δεν μπορείς να λες για τον Σεφερλή ότι κάνει bullying και να κάνεις το ίδιο πράγμα ακριβώς εσύ, την ίδια στιγμή. Κατά τη διάρκεια του κορονοϊού υπήρχαν πολλοί που ανακάλυψαν τη σχέση τους, που ανακάλυψαν τον εαυτό τους, που είχαν τον χρόνο να κάνουν πράγματα που δεν έκαναν πριν. Όποιος βγαίνει και το λέει εξωραΐζει κάτι; Είναι τροχονόμος αυτή τη στιγμή. Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα της Έλενας Ακρίτα.

Η μιζέρια που μεταδίδεται από αυτό το πράγμα, ότι οποιοσδήποτε λέει ότι βάσει των συνθηκών προσπαθεί να τις προσπεράσει με αισιοδοξία και δημιουργικότητα, είναι μίζερο. Και επειδή είναι εξωραϊσμός του συστήματος και τέτοια, μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ λίγο για την ίδια. Προκειμένου να υποστηρίξει κάποιες πολιτικές απόψεις -που ξεκάθαρα αυτό γίνεται να μην κοροϊδευόμαστε- φτάνει να κάνει αυτό ακριβώς το οποίο καταγγέλλει προηγουμένως και να πέφτει ο πήχης και να ανεβαίνει της μιζέριας.

Αδικεί τον εαυτό της η έλλειψη συνέπειας απέναντι σε αυτά τα οποία λέει τη μία στιγμή. Ξέρω τι αστραφτερό πνεύμα είναι, τι ανοιχτό, τι κοσμοπολίτικο! Τώρα ξαφνικά να γίνεται όλο αυτό μία μπάλα και να μικραίνει συνέχεια, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μου είναι δυσάρεστη εξέλιξη».

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για την Έλενα Ακρίτα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Ακρίτα: "Δεν πηγαίνω σε δίκες αλλά με τον Σεφερλή μπορεί να πάω"

Έξαλλος ο Περρής μετά τη δήλωση του Chris στο Survivor 4: «Ανεπίτρεπτο να μεταδίδεται»

Share