Η Μαρία Ιωαννίδου τα έβαλε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου - «Τόσο προσβλητικός και ασυνείδητος!»

Ξέσπασε εναντίον του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρία Ιωαννίδου τα έβαλε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου - «Τόσο προσβλητικός και ασυνείδητος!»

Το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και ξέσπασε άγρια κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι συλλεκτική, σαν τις γκραβούρες που έχω στον τοίχο μου. Ο Φρέντυ Γερμανός έγραφε στη μωρουδιακή του καρέκλα, όπου τον ντάντευε η νταντά του.

Αν αυτός ο καναπές είχε στόμα δεν ξέρω τι θα μας έλεγε. Πάνω του κάναμε τα πάντα… Η αγαπημένη μας σειρά ήταν η “Τόλμη και γοητεία”. Όταν ο Φρέντυ δεν το έβλεπε, μου έλεγε “παπάκι, γράψε το επεισόδιο”»,

Ενώ αμέσως μετά τα έβαλε και με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου «Γενικά με έχουν σεβαστεί, αλλά έχω μια πληγή που αιμορραγεί, μια ασέλγεια, ανηθικότητα, έλλειψη σεβασμού, όχι μόνο σε μένα, αλλά σε έναν ολόκληρο θίασο. Με πλήγωσε τρελά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και το λέω εδώ γιατί στη συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε και είπε ότι εγώ το Κλουβί με τις τρελές δεν θα το κάνω γιατί θα καταστραφώ. Τόσο προσβλητικός; Τόσο ασυνείδητος;

Έναν θίασο που ταλαιπωρούσε επί δύο μήνες σε πρόβες ατέλειωτες, τα περιφρόνησε όλα αυτά, δεν μας ειδοποίησε ποτέ ότι δεν θα γίνει αυτή η δουλειά, το άκουσα από τη δική σας εκπομπή. Ντροπή!

Η κυρία που ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ότι ζήτησε πολλά λεφτά, τα άξιζε. Αν δεν ήθελε ή δεν τα είχε, ας μην τα έδινε. Δεν έχει δικαίωμα να θίγει τον καλλιτέχνη» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μέσα σε όλα έβγαλε στην δημοσιότητα την διαθήκη της.

Μαρία Ιωαννίδου: "Ισοπέδωσε" τον Άρη Καβατζίκη - «Θα του έκανα μια μήνυση, έτσι να το χαρώ»

Με την απίστευτη δήλωση της η Μαρία Ιωαννίδου, "ισοπέδωσε" τον Άρη Καβατζίκη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αν είχε χρόνο θα του έκανε μήνυση για να το χαρεί. Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους;

Η ηθοποιός - χορεύτρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει στο Πρωινό για την καριέρα της.

«Την Μαρία Ιωαννίδου δεν τη λες μια κλασική ηθοποιό. Έχει κάνει πολλά, είναι ηθοποιός, χορεύτρια, δεν είναι αυτό που λες ταγμένη στο θέατρο», είχε πει ο Άρης Καβατζίκης.

«Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω… Αν είχα καιρό θα του έκανα μια μήνυση, έτσι να το χαρώ. Αν είναι δυνατόν, 30 χρόνια θέατρο, έχω κάνει επιτυχίες και να λέει ότι δεν είμαι ηθοποιός, αλλά μόνο χορεύτρια. Αυτό είναι μηνύσιμο γιατί σου μουτζουρώνει την ταυτότητα. Λέει πολλά ανυπόστατα, λέει πολλές κακίες, είναι πολύ “κίτρινος”, ας τον αγνοήσουμε, δεν έχει ο άνθρωπος επίπεδο», του απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου.