Ο Δημήτρης Σταρόβας «δικάζει» την Μπεκατώρου - «Δεν θα κάνω μπότοξ σαν την Μαρία που την βρίζω»

Η επική ατάκα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Δημήτρης Σταρόβας «δικάζει» την Μπεκατώρου - «Δεν θα κάνω μπότοξ σαν την Μαρία που την βρίζω»

Το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα του “Love it” και την Ελένη Ευσταθίου και στόλισε την Μαρία Μπεκατώρου και τα.. μπότοξ της!

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στους γάμους του, την κόρη του, αλλά και την Άννα, τη σύντροφό του ενώ απασφάλισε για τα μπότοξ.

Αρχικά είπε: «Είμαι θρησκευόμενος, αλλά όχι θρησκόληπτος. Φοβάμαι μη γεράσω από τότε που ήμουν 20 χρονών. Όχι, δεν θα κάνω μπότοξ. Και τη Μπεκατώρου τη βρίζω, της λέω… θα γελάς, θα κλαις και δεν θα τα καταλαβαίνουμε.

Δεν είμαι μαμάκιας, μένω μόνος μου από τα 17 μου. Έχω κάνει δύο γάμους, ο πρώτος στα 26 και ο δεύτερος στα 40 και κάτι. Γάμους… γιαλαντζί δεν κάνω, είμαι παραδοσιακός. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, δεν καίγομαι κιόλας. Θα το έκανα για το χατίρι της Άννας. Η κόρη μου έχει γνωριστεί με την Άννα, έχουν πολύ καλή σχέση. Η κόρη μου δεν μου λέει όλα τα προσωπικά της, θα ήθελα να ξέρω περισσότερα.

Μου αρέσει η εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε”, θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο με τον Μουζουράκη. Δεν μπαίνω σε σειρά εγώ. Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με κουμαντάρει. Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει… error!», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για τον πατέρα του.

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Σταρόβα - «Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με...»

Στο «Direct» με τον Τάκη Χατζή το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, που είναι γυμνάστρια.

«Είσαι μαζί με μια γυμνάστρια, την Άννα Σταθάκη. Πως μια γυναίκα σαν και αυτή ερωτεύεται εσένα;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή με τον καλλιτέχνη να απαντάει: «Θα πω άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδησή της».

Στην ερώτηση για το τι γυναίκες του αρέσουν ο Δημήτρης Σταρόβας είπε «Εγώ δε μπορώ την κουκλίστικη ομορφιά. Δε μπορώ τα γυμνασμένα γυναίκεια σώματα. Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με γνώρισε. Είναι γυμνάστρια αλλά δεν κοπανιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνει σε παιδάκια. Δεν είναι φέτες. Για μένα αυτό αποβάλλει όλη τη θηλυκότητα. Δηλαδή έτσι και δω γυναίκα με φλέβες, μπράτσα και κοιλιακούς δε μπορώ».

Πως ήταν ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα στην ηλικία των 26 ετών;