Ζόζεφιν: «Με την Κόνι είχαμε παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της στο J2us»

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ο τσακωμός τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζόζεφιν: «Με την Κόνι είχαμε παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της στο J2us»

Η νικήτρια του J2US, Ζόζεφιν, βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για την ζωή της, καθώς και για το ενδεχόμενο να πάει στη Eurovision, στο προσεχές μέλλον. Επίσης, Αποκάλυψε όμως και τον τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί με τη φίλη της Κόνι Μεταξά!

Όσον αφορά τον μουσικό διαγωνισμό, όπου την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Στεφανία, δήλωσε «Πορώνομαι με τη δουλειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι σε δυο χρόνια θα μπορώ να πάω στη Εurovision».

Η αποκάλυψη της Ζόζεφιν για την παρεξήγηση με την Κόνι Μεταξά

Για την παρεξήγηση στη φιλία της με την Κόνι Μεταξά: «Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Τσακώθηκαν; Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο τον εαυτό μου. Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Τώρα το κατάλαβε και εκείνη που πήγα εγώ στο show τι εννοούσα».

Επίσης, η Ζόζεφιν, μίλησε και για τη σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο που πολλοί πίστευαν πως είναι ερωτική κι όχι φιλική, αποκάλυψε πως αρχή δεν συμπαθήθηκε καθόλου με τον συμπαίκτη της, ωστόσο στην συνέχεια έγιναν φίλοι.

Όταν, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε να αναφέρεται σε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα τους, η τραγουδίστρια έσπευσε να τον σταματήσει γελώντας και λέγοντας «ναι αλλά δεν υπήρχε έρωτας».

«Μέχρι να γνωριστούμε και να δω τα όρια του, τι θέλει και να έχουμε έναν κοινό στόχο ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Κάθε φορά ανταγωνιζόμασταν τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν ήταν με τους άλλους» πρόσθεσε ακόμα η Ζόζεφιν, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως αρκετές φορές του την είχει ¨πει¨. «Μια φορά ήμασταν πάνω στις κερκίδες και από το άγχος μου να βγει καλά το act του την είπα και μετά δεν το θυμόμουν».