Μαντώ: Αρνήθηκε να πάει στο Στην Υγειά Μας - "Δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν"

"Πάντα θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαντώ: Αρνήθηκε να πάει στο Στην Υγειά Μας -

Η τραγουδίστρια Μαντώ φανερά εκνευρισμένη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκαλύπτοντας πως αρνήθηκε τη πρόταση του "Στην Υγειά Μας" όταν δεν δέχτηκαν να την πληρώσουν.

Η τραγουδίστρια δεν ανέφερε ξεκάθαρα το όνομα της εκπομπής - η οποία σκίζει σε νούμερα - αλλά την περιέγραψε με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβουν όλοι που αναφέρεται.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συναδέλφους!

Όχι λοιπόν, δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα ’80s ’90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν.Ουτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπον οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή»

Η ανάρτηση της Μαντώς

στην υγειά μας

Λίγα λόγια για τη Μαντώ

Η Μαντώ (πραγματικό όνομα: Αδαμαντία Σταματοπούλου, γεν. 13 Απριλίου 1963[3]) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατάγεται από την Κάρπαθο. Μεγαλωμένη σε οικογένεια μουσικών, ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία. Έχει σπουδάσει μουσική, κιθάρα και φωνητική, στο μουσικό κολέγιο Μπέρκλι, παίζει κιθάρα και πιάνο, ενώ γράφει την δική της μουσική και στίχους. Η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε το 1989. Μέσα στην επόμενη δεκαετία, καθιερώθηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με πολλούς χρυσούς δίσκους και δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες. Ενδεικτικά: Δως μου λόγο να σωθώ, Στοιχηματίζω, Αυτό το καλοκαίρι, Εσύ, Δανεικά, Στον έβδομο ουρανό.

Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, στα 30 χρόνια μουσικής πορείας της, είτε δισκογραφικά-συνθετικά είτε σε μουσικές σκηνές, όπως οι : Αντώνης Βαρδής, Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πάριος, Γιάννης Πουλόπουλος, Ανδρέας Μικρούτσικος, Τζίμης Πανούσης, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Πασχάλης, Στέφανος Κορκολής, Σοφία Αρβανίτη, Γιώργος Θεοφάνους, Φοίβος, Αντώνης Ρέμος, Ντέμης Ρούσσος, Σερτάμπ Ερενέρ, Ζαν Μισέλ Ζαρ, Τζέσικα Σίμπσον κ.ά.

Από το 2010, διδάσκει φωνητική και ορθοφωνία στο Ωδείο Τέχνης Φακανά, ενώ έχει ιδρύσει την Παιδική Ακαδημία Μουσικού Θεάτρου, (CMTA, Children's Musical Theatre Academy), η οποία στεγάζεται και φιλοξενείται στους χώρους του Ωδείου. Κατα καιρούς συμμετείχε σε μερικά επιτυχημένα σόου της ελληνικής τηλεόρασης, όπως: Your face sounds familiar, The voice of Greece, The music school κ.ά.