Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Κέρδισε τον "πόλεμο" με τους fans της - «Νοιώθω πάλι δικαίωση»

Η ανάρτηση ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Κέρδισε τον

Πριν από λίγες ημέρες, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με μερικές αναρτήσεις της, είχε αποκαλύψει ένα διαδικτυακό πόλεμο που είχε ξεσπάσει με μερικούς fans της που διαχειριζόντουσαν την επίσημη σελίδα της με υλικό από το Big Brother.

Η νικήτρια του ριάλιτι, η οποία θα βρεθεί σε βραδινή εκπομπή, είχε εξηγήσει πως οι διαχειριστές της σελίδας δεν έχουν ζητήσει χρήματα ενώ εκείνη ζητάει το αυτονόητο, να διαχειρίζεται δηλαδή το υλικό της από το παιχνίδι. Αφου, όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, ο κόσμος την στήριζε πολύ ενεργά και μάλιστα είχε συγκεντρώσει και πολύ μεγάλο υλικό από τις σκηνές της μέσα στο ριάλιτι.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Instagram

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother

Άννα Μαρία Ψυχαράκη fan club

Δικαιώθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη επανήλθε με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ενημέρωσε πως πλέον διαχειρίζεται η ίδια την επίσημη fan club σελίδα της και νιώθει για ακόμη μια φορά διακαίωση.

Συγκεκριμένα: «Όπως το βουνό ανήσει στο μοναστήρι. Το μοναστήρι ανήκει στο Θεό. Και ο Θεός ανήκει σε όλους. Ν. Καζαντζάκης.

Έτσι και η ομάδα Άννα - Μαρία fan clun ανήκει από τώρα ΞΑΝΑ σε εμένα και κατ'επέκταση σε εσάς κόσμε μου...
Ανυπομονώ να ξανά σμίξουμε... Σας περιμένω! Νοιώθω και πάλι την δικαίωση.».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη fans Instagram

Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram έστειλε δυνατό μήνυμα

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Ψυχαράκη την ημέρα των Θεοφανίων, η οποία έστειλε ένα δυνατό μήνυμα, την δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα, αλλά και όλος ο κόσμος.

Η Κρητικιά δικηγόρος και νικήτρια του Big Brother, κάνει συχνές αναρτήσεις στα social media και απευθύνεται με αγάπη στους διαδικτυακούς της φίλους, όπως άλλωστε έκανε και μέσα στο ριάλιτι.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη λοιπόν, μέσα από ένα instastory της όπου έδειχνε το πρόσωπό της, ευχήθηκε σε όλους τους θαυμαστές της και μη με τα πιο όμορφα λόγια, τα οποία συγκινούν.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram

Άννα Μαρία Ψυχαράκη ανάρτηση Instagram