Κώστας Δόξας: "Υπέγραψα για το YFSF, ξεκινάμε τον Φλεβάρη"

Φοβάται τους συμπαίκτες του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Δόξας:

Ο Κώστας Δόξας μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του στο Your face sounds familiar και αποκάλυψε πως το show ξεκινάει τον Φεβρουάριο.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν το show θα παίζει live ή θα είναι μαγνητοσκοπημένο, "Εμένα δεν με νοιάζει αν είναι live ή όχι σημασία έχει να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούνε, αυτό είναι το μόνο που προέχει για εμένα"

Και συνέχισε: "Δεν με φοβίζει κανένας φέτος γιατί όσοι θα βρίσκονται, θα είναι δικαίως. Θα ήταν και δικές μου προσωπικές επιλογές, σε ένα all star YFSF θα ήθελα αυτούς τους συμπαίκτες - Δείτε ποιοι είναι -.

Όσον αφορά το Survivor και την πρόταση που του έγινε ανέφερε πως δεν θα πήγαινε τώρα που έχει ένα παιδί στο σπίτι.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Δόξα

YFSF: Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε ποιος θα βρίσκεται μαζί του στη κριτική επιτροπή του show

ο Your Face Sound Familiar ξεκινάει και στη κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας που αποκάλυψε ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα βρίσκεται μαζί του στην κρητική επιτροπή.

Η All Star εκδοχή του παιχνιδιού θα έχει πολλά γνωστά ονόματα που άφησαν ιστορία με τις εμφανίσεις τους.

Παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου ενώ ακόμη γίνονται συζητήσεις για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, ο ένας από τους τέσσερις που είναι σίγουρος και θα βρίσκεται στη μία καρέκλα είναι ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας.

«Είμαστε εδώ πέρα για το “Your Face Sounds Familiar”. Θα είμαι στην κριτική επιτροπή. Το έχω δει πολλές φορές. Έχω υπ΄όψιν και τις τέσσερις σεζόν που έχει κάνει. Δεν ξέρω αν κάνανε σωστά που με επέλεξαν γιατί εγώ νομίζω ότι θα βάζω 10! Δεν νομίζω ότι έχει κλείσει η επιτροπή. Θα είναι σίγουρα ο Τάκης Ζαχαράτος. Αυτό ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας.