Σία Βοσκανίδου: Ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι - "O Παντελής Παντελίδης με είχε ακούσει και..."

H έμπνευση ήρθε από τον Βασιλάκο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σία Βοσκανίδου: Ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι -

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε στο Happy Day μέσα από το στούντιο ηχογράφησης, αφού πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι , μάλιστα ανέφερε και όσα της είχε πει ο Παντελής Παντελίδης όταν την είχε ακούσει.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα ακούσουμε το κομμάτι της Σίας το οποίο εμπνεύστηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο μέσα στο Bachelor.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Αναστασία Βοσκανίδου.

Όσο για τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε

΅«Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

σία βοσκανίδου παντελίδης

H Σία μετά το Bachelor έχει νέο σύντροφο

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, αποχώρησε με εντυπωσιακό τρόπο από το παιχνίδι, αφού είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο, πως είναι κούκλος, αλλά δεν έχει καθόλου γούστο μιας και κανείς δεν λέει όχι στη «θεά Σία».

Σήμερα, χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, αποκάλυψε πως υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της αλλά ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο, αν και πριν από λίγες μέρες ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φιλιέται με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει»