Διονύσης Πρώιος: «Κάποια μέθυσε στο MasterChef και αναγκαστικά σταματήσαμε το γύρισμα»

«Έγινε ερωτική πράξη στο πλυντήριο, στο μπαλκόνι και στο δωμάτιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διονύσης Πρώιος: «Κάποια μέθυσε στο MasterChef και αναγκαστικά σταματήσαμε το γύρισμα»

Ο Διονύσης Πρώιος, λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα του MasterChef, αποκάλυψε πως πέρυσι, κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματα καθώς μία κοπέλα είχε μεθύσει και τα έκανε όλα γης μαδιάμ μέσα στην κουζίνα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef, τόσο λόγω των μαγειρικών του ικανοτήτων όσο και για τον υπέροχο χαρακτήρα του και τη μοναδική ιστορία του με τον γιο του.

Διονύσης Πρώιος MasterChef

Σήμερα, ο μάγειρας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και έκανε μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, λέγοντας πως «τηλεόραση δεν είχαμε, αλλά αυτοί μας παρέδιδαν σόου κάθε μέρα στο μπαλκόνι, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο, παντού», αν και πρόσφατα είχαν γίνει αποκαλύψεις για κάμερες που είχαν... καταγράψει τις σκηνές αυτές στο μπαλκόνι.

Την ίδια στιγμή περιέγραψε μία ιστορία κατά την οποία σε ένα γύρισμα, μία παίκτρια είχε μεθύσει με τα προϊόντα που τους είχαν φέρει για να μαγειρέψουν και είχε κάνει κανονικό πανικό στο στούντιο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σταματήσουν ξαφνικά τα γυρίσματα.

Διονύσης Πρώιος: Συγκλόνισε για τον θάνατο του γιου του - «Μιλάω μαζί του...»

Ο Διονύσης Πρώιος, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και συγκλόνισε με τα λόγια του για τον ξαφνικό θάνατο του μονάκριβου γιου του, τονίζοντας πως η μόνη του έγνοια πλέον είναι να μιλάει μαζί του και να επικοινωνεί.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το MasterChef και η αποκάλυψή του για τον χαμό του γιου του κατάφερε να συγκινήσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό που υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ψυχής του.

Ο Διονύσης Πρώιος αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε λίγο μετά τον θάνατο του γιου του και στην απόφασή του να συνεχίσει τη ζωή του. Δείτε εδώ και όλα όσα αποκάλυψε στο YOU για τον χαμό του παιδιού του.

Συγκεκριμένα είπε: « Έχεις δυο επιλογές στην κατάσταση αυτή ή να φύγεις κι εσύ να πας στο καλό ή να προχωρήσεις μπροστά! Δεν θέλει καμία ψυχή να περνάει άσχημα. Στο παρελθόν του είχα πει σου χαρίζω την ελευθερία. Απαγορεύεται στη ζωή μου να κλαίω και να μην περνάω καλά Μιλάω με το γιο μου, επικοινωνώ και πάντα συζητάω στον κόσμο μου».