Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Καπετάνιος

Η πρώτη φωτογραφία! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Καπετάνιος
News 15.01.2021 13:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Καπετάνιος που αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του στις θεατρικές παραστάσεις, του Μάρκου Σεφερλή.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

«Όλα καλά, μια μικρή επισκευή στη μέση μου», έγραψε στην ανάρτηση του για να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Ενώ, πριν λίγο διάστημα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Γιάννης Καπετάνιος νοσοκομείο

Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει - «Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι ότι..»

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και συγκεκριμένα στη Ρενέ Σαραντινού και εξομολογήθηκε τι προσπαθούσε να αποφύγει να σκεφτεί.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στα δύσκολα Χριστούγεννα που έχει περάσει και αποκάλυψε πως υπήρχαν περίοδοι που δεν είχε λεφτά για φαγητό και για να ξεχάσει την πείνα και τα προβλήματα του έπεφτε για ύπνο.

Δύσκολα Χριστούγεννα έχεις αντιμετωπίσει;

Δύσκολα Χριστούγεννα ήταν τότε που μικρός είχα αρρωστήσει, τον μήνα Νοέμβριο, την περίοδο που μαζεύαμε ελιές στο χωριό, κι ήμουν 4 μήνες μέσα στο σπίτι, σ’ ένα δωμάτιο… Είχα πάθει ηπατίτιδα. Ήμουν 15 χρονών τότε… Αρρώστησα Νοέμβριο και βγήκα από το σπίτι το Πάσχα. Μόλις βγήκα από το σπίτι, ήμουν πιο παχύς και πιο ψηλός, δεν με γνώριζε κανένας, γιατί ήμουν σαν καλαμάκι αδύνατος. Το παρατσούκλι μου ήταν “καλάμι”, έτσι με φώναζαν τα παιδιά για να με πειράξουν. Είχα πολύ αδύνατα πόδια. Έμεινα 4 μήνες μέσα στο σπίτι, έτρωγα τα καλύτερα, δεν αισθανόμουν τίποτα, αλλά έπρεπε να μείνω μέσα απομονωμένος. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70… Ευτυχώς εξαλείφθηκε, κι ούτε είχα ποτέ πρόβλημα.

Με την καραντίνα πως τα πας;

Το σπίτι μου αρέσει και κάθομαι πολλές φορές μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα, δεν έχω πρόβλημα, είμαι προσαρμοστικός, όπου με βάλεις, θα βρω τρόπο να σκοτώνω τον χρόνο μου ή θα κοιμάμαι για να ξεχνάω την πείνα και τον πόνο μου… Όπως έκανα κάποτε…

Κοιμόσουν για να μην πεινάς;

Όταν πείναγα… Δεν υπήρχαν περίοδοι που πεινούσα; Είχα να φάω τότε που ήμουν στο θέατρο Τέχνης; Κοιμόμουν πολλές ώρες, κι όταν κοιμάσαι δεν πεινάς… Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω, να μην έχω προβλήματα, να περνάει η ώρα, η μέρα… Έπειτα ξυπνούσα και πάντα έβρισκα τι θα κάνω. Η μεγαλύτερη συντροφιά είναι το διάβασμα, ούτε η τηλεόραση, ούτε η εικόνα.

Γιάννης Καπετάνιος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στόλισαν Σεφερλής - Τσαβαλιά: Μοναδική φωτογραφία από το χρυσό σαλόνι του σπιτιού τους!

Μεγάλη απάτη σε βάρος του Μάρκου Σεφερλή - Η ανακοίνωση στο Instagram

Share