Χαρές στο σπίτι του Μελέτη Ηλία

Έχει γενέθλια ο γιος του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι του Μελέτη Ηλία

Το σπίτι του Μελέτη Ηλία και της Θέμιδας Βουτσινά σήμερα γιορτάζει καθώς ο γιος τους έγινε χθες πέντε ετών και οι ευχές είναι αμέτρητες.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον γιο του.

Μάλιστα, αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια κάνοντας μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο γιος του, Δημήτρης, ο οποίος φοράει μία φανέλα της ποδοσφαιρικής του ομάδας

Στην λεζάντα έγραψε ο Μελέτη Ηλία έγραψε: «Αυτός εδώ ο ποδοσφαιριστής ενώ φορά το 6 σήμερα γίνεται 5!!!! Πολύχρονος αγόρι μου!! Μακάρι να έχεις τη χαρά και την αγάπη που μας δίνεις σε όλη σου τη ζωή!!!
#Mitsos #birthdayboy #5 #happyfather»

γιος Ηλία Μελέτη

Ο Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου επίσης γιορτάζουν την κόρη τους που έκλεισε τα 12!

Λίγα λόγια για τον Μελέτη Ηλία

Ο Μελέτης Ηλίας (2 Μαρτίου 1980) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Επίσης είναι και καθηγητής υποκριτικής καθώς από την σεζόν 2018-2019 θα διδάξει στην δραματική σχολή Ίασμος. Αξίζει να σημειωθεί ότι σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης. Διευκρινίζεται ότι το όνομα είναι Μελέτης και το επίθετο Ηλίας.

Αφότου αποφοίτησε από τη δραματική σχολή ξεκίνησε να εργάζεται αποκλειστικά στο θέατρο. Εκεί έλαβε μέρος σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις με πιο χαρακτηριστικές τις συμμετοχές του στο αρχαίο δράμα Αίας τη σεζόν 2005-2006, Η τελευταία μάσκα τη σεζόν 2006-2007, Πέρσες την ίδια περίοδο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, όπως επίσης και οι παραστάσεις Κασσάνδρα, Βασιλιάς Ληρ και Κάρμεν.

Το 2003 επιλέχθηκε από τη σκηνοθέτη Πηγή Δημητρακοπούλου για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά-εποχής Το Δέκα που βασιζόταν στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση. Τελικά έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στο ρόλο του Γιώργου Λέφα. Μετά το τέλος της σειράς δεν ακολούθησε κάποια άλλη τηλεοπτική συμμετοχή μέχρι Το σόι σου ωστόσο το 2008 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στη ταινία Το Φάντασμα.