Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόπη Τσαπανίδου: Ξέσπασε μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου - "Χαλαρώνουμε, σα να μην συνέβη τίποτα"

Μια τεκμηριωμένη αντίδραση της δημοσιογράφου

Πόπη Τσαπανίδου: Ξέσπασε μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου -
News 16.01.2021 15:03
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Πόπη Τσαπανίδου, έδωσε τη δική της άποψη πάνω στην απόφαση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, υποστηρίζοντας πως τα πράγματα παραμένουν δύσκολα και δεν χωρά χαλάρωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά στις ειδήσεις του ΑΝΤ1

«Θα μου επιτρέψετε να δούμε την μεγάλη εικόνα. Η Ευρώπη έγινε κόκκινη και μπήκε σε lockdown όταν μπήκε στον χειμώνα. Αυτή είναι και η απάντηση της κα. Μέρκελ σε Γερμανούς δημοσιογράφους. Εμείς είμαστε στο πορτοκαλί και μέχρι χθες είχαμε σχεδόν καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Τώρα μπαίνουμε στον χειμώνα, όπως ακούσαμε και νωρίτερα τον κ. Αρνιακό για τις θερμοκρασίες που έρχονται.

Είναι, λοιπόν, απορίας άξιο γιατί, αντί να προσέχουμε για να έχουμε, ανοίγουμε και περιμένουμε! Είναι σαν να περιμένουμε τον κορονοϊό. Και για τον ακατανόητο αυτόν πραγματικά σχεδιασμό μετακυλίεται η ευθύνη στον πολίτη. Ακούσαμε ότι θα πρέπει να συμμορφωθούν οι πολίτες αλλιώς θα αρθούν τα μέτρα. Στον πολίτη ο οποίος είναι κουρασμένος, ένα τρίμηνο αποκλεισμένος στο σπίτι του, φτωχός χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο και χωρίς καμία προοπτική για το πότε όλο αυτό θα τελειώσει».

«Αναρωτιέται κανείς τι σχεδιασμός είναι αυτός όταν η Αττική είναι στο κόκκινο, σήμερα μπήκε σε σκληρό lockdown και το Μενίδι, μπαίνουμε στον χειμώνα και αντί να πάρουμε μέτρα, δείχνουμε να ανοίγουμε σαν να μην τρέχει τίποτα. Σαν να χαλαρώνουμε» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος. «Ανοίγουμε με το περίφημο μήνυμα που θα διαρκεί δύο ώρες για να πάμε σε ένα κατάστημα όταν όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να σβήνουμε και να ξαναστέλνουμε κανούργιο μήνυμα και αυτές οι ώρες να είναι ατελείωτες». Δείτε, πως θα λειτουργεί το λιανεμπόριο από Δευτέρα.

Μια τεκμηριωμένη έκρηξη, σε κάθε περίπτωση, από την Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απόφαση να ανοίξει το λιανεμπόριο «όταν υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που λένε ότι περιμένουμε το τρίτο κύμα. Δεν το λένε οι δημοσιογράφοι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συντετριμμένη στο Πρωινό η Τσαπανίδου - Βούρκωσε μπροστά στα μάτια της Σκορδά

Αποκάλυψη από την Πόπη Τσαπανίδου - «Για να γλιτώσω τη θλίψη...»

Share