Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της εμφανίστηκε μέσα από τα χιόνια στο "Έλα Χαμογέλα"

Η έκπληξη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της εμφανίστηκε μέσα από τα χιόνια στο

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από χιόνια κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα" εμφανίστηκε ο αδερφό της Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη.

Με ένα χαρούμενο και άκρως χειμερινό θέμα ξεκίνησε η εκπομπή του Σαββάτου για τη παρέα του Έλα Χαμογέλα αφού λόγω της παγωμένης από το καιρό μέρας, ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου, Γιάννης, εμφανίστηκε μέσα από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη και έδωσε μια πολύ γλυκιά καλημέρα.

Η παρουσιάστρια, σοκαρίστηκε από την εικόνα που είδε αφού το χιόνι έπεφτε πυκνό ακόμα και στο κέντρο της πόλης, «Παιδιά είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτό» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε με ενθουσιασμό και χαμόγελο: «Θέλω να πάω εκεί…». Δείτε φωτογραφίες από την χιονισμένη πάρνηθα.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τα social media δείχνουν μια πλαστική, ψεύτικη εικόνα»

Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στο “Έλα χαμογέλα”, απάντησε στην ερώτηση για μια ενδεχόμενη μεταγραφή, ενώ μίλησε και για τα social media.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Είναι η τρίτη χρονιά που κάνουμε το “Έλα χαμογέλα”, νιώθουμε ότι κάθε χρονιά είναι καλό καλύτερα. Με την ομάδα φέτος είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, νιώθω πλήρης επαγγελματικά. Δεν δηλώνω influencer, δηλώνω δημοσιογράφος. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως, είναι μέρος της ζωής μας. Προβάλλω όσα θέλω, επιλεκτικά, μέσα από τα social media.

Τα social media δείχνουν μια πλαστική, ψεύτικη εικόνα. Όλοι δείχνουμε τα καλά και τη χαρά μας. Είμαι άνθρωπος ασανσέρ στη διατροφή μου. Όταν αφήνομαι παχαίνω, όταν μαζεύομαι αδυνατίζω. Το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά αυτό το κομμάτι, δεν κάνω υστερίες. Είμαι τυχερή που δουλεύω, αλλά άνθρωποι δικοί μου και της οικογένειας μου περνάνε δύσκολα με τον κορωνοϊό», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.