Ολυμπία Χοψονίδου: Κατέγραψε τα πρώτα βήματα της κόρης της - Αποθεωτική η αντίδραση των υπόλοιπων παιδιών

Ξέσπασαν σε φωνές και τα πέντε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Κατέγραψε τα πρώτα βήματα της κόρης της - Αποθεωτική η αντίδραση των υπόλοιπων παιδιών

H Ολυμπία Χοψονίδου έχει δημιουργήσει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη μια πολύ μεγάλη οικογένεια αφού μαζί έχουν 6 παιδάκια. Μάλιστα το έκτο, η μικρή τους κόρη έκανε τα πρώτα της βήματα και η αντίδραση των υπόλοιπων πέντε ήταν καταπληκτική.

Μέσα από ένα instastory η πρώην Σταρ Ελλάς κατέγραψε τη μοναδική στιγμή της μικρότερης από τις τρείς κόρες της και την ανέβασε στον λογαριασμό της. Μάλιστα λίγες μέρες πριν έγινε γνωστό πως η αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια, αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Δείτε το βίντεο της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σπανούλη και τις κόρες τους

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περνούν πολύ ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα 6 παιδιά τους στο σπίτι, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα. Αυτή τη φορά, το μοντέλο πόσταρε στο Instagram της ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και τις κόρες τους.

Οι 8 τους έχουν την ευκαιρία να περάσουν αρκετό ελεύθερο χρόνο μαζί και έτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή μαζί με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού απολαμβάνει φρούτα μαζί με τις δύο μικρές του κόρες.

χοψονίδου_σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τις φίλους στιγμές από τη ζωή της αλλά σπανίως δίνει συνεντεύξεις. Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο.

Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Ολυμπία, αφού ήδη έχει έξι παιδάκια με τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις.

Είναι γεγονός πως είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι πίστευαν πως αυτό συμβαίνει εξαιτίας της πολυάσχολης καθημερινότητας της.

Η ίδια όμως αποκάλυψε πως είναι απλά ντροπαλή. «Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, ντρέπομαι. Προτιμώ τις ερωτήσεις εδώ…» έγραψε χαρακτηριστικά.

ολυμπία χοψονίδου