Μαρκουλάκης: "Νιώθω συγκίνηση που θα πάω τη μητέρα μου να εμβολιαστεί"

Όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρκουλάκης:

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στο Καλύτερα δε Γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού για την μητέρα του που είναι 86 ετών και νιώθει συγκίνηση που θα τη πάει ο ίδιος να εμβολιαστεί.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη πανδημία του κορωνοϊού που εδώ και μήνες πλήττει ολόκληρο το πλανήτη και αυτό έχει φέρει δυσκολίες και στον κλάδο της δουλειάς του.

Όσο για το εμβόλιο ανέφερε χαρακτηριστικά

«Εγώ την άλλη Πέμπτη με το καλό θα πάω τη μητέρα μου να εμβολιαστεί, που είναι 86 ετών. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και πρέπει να σας πω ότι έχω και συγκίνηση». Σήμερα ξεκινάει ο εμβολιασμός και του γενικού πληθυσμού.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, εξομολογήθηκε για την όλη κατάσταση που διανύουμε: «Είμαι πενήντα χρόνων και λέω: “H υγεία πάνω απ’ όλα”.»

μαρκουλάκης

Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού]

Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης, είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το γεγονός αυτό ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την στιγμή που ο αδερφός του ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, κάνει το εμβόλιο.

Να σημειώσουμε ότι ο αδερφός του είναι γιατρός και μάλιστα είναι και ο ο προσωπικός γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα, που πρόκειται να γεννήσει δίδυμα ενώ παράλληλα το ζευγάρι μίλησε και για τις προσπάθειες που έκαναν για να πιάσουν παιδί.

εμβόλιο σάκης τανιμανίδηγς

Ο Σάκης έγραψε στην φωτογραφία: «Ο αδερφός μου, σαν γιατρός που είναι (γυναικολόγος στην Θεσσαλονίκη), έκανε σήμερα το εμβόλιο… Να πούμε ακόμη μία φορά μπράβο σε όλο το ιατρικό προσωπικό της χώρας!!»